כאבי תופת!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הצילו!!!!!
    איך מתמודדים עם הכאבים נאלה בתפרים?!!??!!!
    זה ממש נכות, בקושי הולכת בקושי עומדת בקושי שוכבת
    אני רוצה ללכת רגע לתינוקייה להביא את הגוזל ולא מסוגלת לחשוב על הצעדה עד לשם :-(
    ברור לי שזה טרי אבל איך במצב כזה מחר כבר בועטים אותך חזרה הביתה?!?!

איייייההה

11 תגובות
עמוד 1
  • תבקשי פדים קרים ! יש להם תמיד במקפיא זה עוזר מאוד לכאב
    ללכת כמה שיותר כדי שהבצקת תרד
    לשתוף עם מים אחרי כל פיפי
    לבקש נגד כאבים !
    להתגבר על הפחד לעשות יציאה (קקי) כדי לא להחמיר את הכאב ,אפשר לבקש נר שיעזור גם
    גם לפני ההנקה לבקש אקמול כרבע שעה ,כי כשהרחם מתכווץ כואב בכל מקום
  • אני הייתי יושבת על השירותים לוקחת את הטוש עם מים קרים ופשוט יושבת ומקררת את האזור כל פעם שהלכתי לעשות פיפי

• הי מותק, זוכרת כמה זה כואב. כמו שהבנות אמרו, פדים קפואים של מגנזיום, לשטוף כל הזמן את האזור, תרסיס אלופירסט _- שזה תרסיס מאלוורה גם מטפל וגם קצת מאלחש. מעבר לזה, אין כל כך מה לעשות חוץ מלחכות. זה לוקח כמה ימים.
    תרגישי טוב, החלמה מהירה
  • הרבה שטיפות אחרי כל פיפי
    אומרים שהספרי עוזר
    אני השתמשתי במשחה של הסופר פארם לא זוכרת את שמה לצערי כרגע תנסי לשאול בבית מרקחת...
    אם ממש קשה לך שבי על גלגל זה יותר נח
    ותקומי רק דרך הצד זה מקל ואט אט
    ובעה זה יעבור תנוחי כל זמן שאפשרי ואל תתביישי לקבל עזרה
    רפואה שלמה

• מה זה הספריי הזה?

ני מאושפזת באיכילוב יש פה סופר פארם בקניון

• זה ספרי טבעי מאלוורה, לי באופן אישי הוא עזר. בגדול קונים אותו מדולות, יש באינטרנט רשימה של מי מוכר לפי אזורים.
  • תרגישי טוב
  • תרגישי טובה
    כואב לי רק מלקרוא שכואב לך..... אאוץ
    מקווה שיעבור מהרררר
    יום נעים לכולם

• תקני גלגל ים מתפנח לילדים...כזה שעולה 5 עד 10 שקלים...תנפחי אותו ושימי בתוך ציפה של כרית ואז תשבי...אהההההההההההה
    לא לנפח לגמרי כשי שלא יתפוצץ.

החלמה מהירה ומזל טוב

• כל פעם שתיכנסי לשירותים תעברי למקלחת ותשטפי את המקום
    תמרחי ויטה מרפן בעדינות על התפרים ואל תתאמצי.
    לי זה עזר מאוד, תוך שבועיים עבר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה