היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום סוף כל סוף, שלושה שבועות אחרי הפסקת התמיכה הגיע המחזור זה אומר שאפשר להתחיל משהו החודש יום ראשון יש לי את התור לד"ר אליצור לגבי הפריה, נראה מה הוא יגיד
שאלה, הרופא נתן לי לעשות פרופיל הורמונלי, ורציתי לדעת אם ניתן לעשות אותו ביום הרביעי של המחזור ולא בהכרח ביום השני,שלישי של המחזור?
5 תגובות
עמוד 1
היי
לפי מה שהבמתי, הדיוק בימים הוא קריטי..
בהצלחה רבה!!
ליטלילי
היי ליטלילי תודה שאלתי רופא בפורום והוא אמר לי שאין בעיה לעשות גם ביום הרביעי וגם ביום החמישי
אז מעולה (:
כשאני עשיתי, הגעתי ביום השלישי והייתה בעיה עם ההפניה שלי אז האחות אמרה לי שלא אוכל לבוא יום אחריי ואצטרך לחכות עוד חודש אם לא אעשה ביום שאמרו לי ושאחכה לרופאה להפנייה חדשה.. זה מה שזכןר לי ב ה צ ל ח ה !!!
ליטלילי
לא יודעת למה היא אמרה לך כזה דבר כי אני זוכרת שעשיתי פעם קודמת פרופיל הורמונלי אמרו לי שאפשר גם ביום הרביעי והחמישי אבל אמרתי שאני ישאל שוב בכל מקרה
לא יודעת למה היא אמרה לך כזה דבר כי אני זוכרת שעשיתי פעם קודמת פרופיל הורמונלי אמרו לי שאפשר גם ביום הרביעי והחמישי אבל אמרתי שאני ישאל שוב בכל מקרה