מה אצלכם? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמא שלי מגזימה !!!!! אתמול נסענו לירושלים לטייל קצת וחזרנו הביתה בערך בארבע בבוקר. אמא שלי משגעת אותי שזה לא הגיוני שאישה בהריון בחודש שביעי תטייל ככה.. היא טוענת שאני צריכה לשמור... וברוך ה ברוך ה ההריון תקין הכל בסדר.. אני לא מבינה אישה בהריון צכה להיות במעצר בית עד הלידה?!?!?! היא ואבא שלי ואחי משגעים אותי... אנחנו גרים במרכז וזה שעה נסיעה מאצלינו... אנירגילה כבר לנסיעות כאלה כי חמתי גרה בבאר שבע ואנחנו נוסעים פעם בשבועיים.. בקיצר השתגעתי כבר.
2 תגובות
עמוד 1
  • מוכר
  • אני לא אומרת שאסור לך לסוע - אבל אני אמרתי בדיוק כמוך כשהלכתי לטייל בנחלת בנימין בשבוע 31, באוגוסט, למשך יותר מדי זמן בהריון הראשון שלי. למחרת נכנסתי לשמירת הריון עקב צירים מוקדמים ואח"כ ילדתי בשבוע 34.
    אני לא יודעת אם יש לזה קשר ישיר או לא, אבל אני תמיד תוהה....
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה