היי בנות סורי שנעלמתי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נעלמתי כי חזרתי לעבוד..לא יצא לי כלום מהשמירה שניסיתי לקבל ונאלצתי לחזור לעבוד רק שעכשו אני לא עובדת שעות נוספות אלה רק 8 וחצי שעות כול יום... אזזזזזזז אנחנו אחרי סקירה מוקדמת וסוף סוף אני יודעת מי מתגורר בתוכי וזההההה:
    .....

.....
    .......

.....

......

בן ובת מווווושלמים!
10 תגובות
עמוד 1

• מזל טווווב! איזה מרגש
  • יווווו איזה כיף !!תשמרי על עצמך !!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • יווווו איזה כיף !!תשמרי על עצמך !!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • סופר מרגש!!! כפול אהבה
    שיהיה בשעה טובה ומוצלחת!
    שיגדלו ויתפתחו הקטנים שבפנים
    הם בשקי הריון נפרדים?

יום נעים לכולם
  • איזה כיף!!
    ממליצה לך לשמור על עצמך כמה שיותר!
    אני ילדתי בן ובת בשבוע 31 ו...החיים בפגיה הם לא ששון ושמחה.
    אז כל עוד את לא חייבת לעשות משהו אל תעשי אותו, אל תרימי כלום וכל עוד אפשר, רגליים למעלה או אפילו בשכיבה

• היי כן שניהם בשקים נפרדים..את הבן אני כבר התחלתי להרגיש כי הוא עם שילייה אחורית והבת עם קדמית..כרגע אני עובדת בישיבה כול המשמרת אז אין משהו שיסכן אותי או אותם.. אני ינסה לדבר עם רופא נשים שלי אחרי שבוע 20 אולי בכול זאת ימליץ לי על שמירה..
  • היי! אני זוכרת אותך מימי בפורום, אני קצת פחות פעילה, אבל זוכרת כמה עברת וכל כך שמחה לשמוע על הנס המדהים הזה!!!! אני בשבוע 32 עם בן ובת וגם ממליצה לך לנוח כמה שיותר, אפילו יותר ממה שנדמה לך שצריך, אצלי כל מאמץ קטן גרר בסוף צירים ודימום... אז.... לנוח גברת! והמון המון בהצלחה! שיהיה הריון קל ובריא

• איזה יופי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה