היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אולי נראה לכן שלכתוב בשבת בשעה 5:20 מה כל כך אופטימי בזה ומה את מתלהבת אבל ......
זה כן
לילה ראשון ( בטוחה שלא יהיו כאלה בחודשים הקרובים חחחחחח) שישנתי בצורה רציפה משעה 9:30 ועד עכשיו בלי לקום לפיפי, בלי לחפש תנוחה, פשוט לישון !!!!!!
אתמול התחיל בזה שלחצתי שאני רוצה לקום מהמיטה, אז ב9:00 בבוקר אישרו לי זה היה כמובן קשה בטירוף, התיישבתי בכורסה, תוך 10 דקות ומזל שאמא שלי הייתה צמודה אליי, איבדתי הכרה ואני שומעת בערפול את אמא שלי רצה לאחות חזרתי למיטה במהירות, והיא עשתה לי תרגילי נשימות להעלות את החמצן במוח ..... כן פחד אלוהים!!!!!! אחרי כמה שעות ביקשתי לנסות שוב, קמתי, הלכתי לשירותים, והלכתי בקצב שלי .... בעלי היה, וב 16:00 הוא הלך לארוחה אצל אמא שלי ( כי חשוב לי לשמור על שיגרה בשביל אייל ) ונשארתי לבד כאשר מודיעים לי שמביאים את אגוזי בשעה 16:30 ואני לבד, התחלתי בלמד את עצמי ללכת לבד, במיוחד לקום מהכורסה בלי עזרה, כאבים כמובן אבל הנסיך שלי בא, ובילינו סוף סוף, 5 שעות יחד, והכרנו אחד את השניה הכרות ממושכת כמעט רוב הזמן לבד ...... ואפילו הצלחתי להחזיר אותו עד לתינוקיה שנמצאת מרחק מכאן ! אז ניתוח שני הוא קשה ובאמת כואב, אבל ..... כוח הרצון שלי לחזור הכי מהר לעצמי הוא שהשתנה אחרי הראשון לקח לי מלא ימים ללכת מרחק, השירותים היה עבורי קצה היכולת !
טוב , אני חוזרת לישון ונדבר מאוחר יותר ...... לילה .....
איזה כייף לשמוע שלאט לאט את חוזרת לעצמך . אני אמורה לעבור ניתוח קיסרי שלישי ומפחדת מזה פחד מוות למרות ששני הניתוחים הקודמים עברו עליי בקלות. שיהיה המון מזל טוב ותחזרי מהר לשגרה בלי כאבים
איזה כייף לשמוע שלאט לאט את חוזרת לעצמך . אני אמורה לעבור ניתוח קיסרי שלישי ומפחדת מזה פחד מוות למרות ששני הניתוחים הקודמים עברו עליי בקלות. שיהיה המון מזל טוב ותחזרי מהר לשגרה בלי כאבים
מזל טוב פנינוש יקרה!!
אין עליך את פייטרית אמיתית!!! מזל טוב מותקקקק החלמה מהירה
תשמרי על עצמך!!! וכן מוכר לי הקטע של הלשבת בשקט עם הנסיך ופשוט להיות שוב ביחד..עשיתי את זה בכל הזדמנות בבי"ח ואפילו בלילה ואני עושה את זה עכשיו גם!! למדתי כמה זה חשוב לי ולו!! לבהות, להיות מחובקים ולהריח אחד את השני..פשוט חולה מאהבה לדבר הקטן הזה!!! תהני יקירה ותרגישי טוב!
איזה כייףףף שיהיה בשעה טובה אכן לא קל אחרי קיסרי כול הכבוד לך על הנחישות מקווה שגם לי תהיה החלמה טובה ומהירה גדלי את הנסיכי בנחת ובאושר