אוף מתוסכלת על סף התמוטטות עצבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרנו אתמול הביתה ואחרי ששלושה ימים לא היה לי חלב בבית חולים אז בבית הזה התחיל להתמלא אבל לא יוצא כלום וההנקה כל כך כואבת.אני שמה אותו על החזה וכשהוא מתחיל לינוק אני יושבת ובוכה מנגבת את הדמעות ומרגישה מתוסכלת מעצבים.אחרי שהוא יונק וספק אם יוצא משהו כי החזה לא מתרוקן בכלל אני מנסה ללחוץ גם ולא יוצא כלום אבל החזה גדול חם וקשה למגע.ממש מרגישים גושים בפנים כמו אבנים..אני משלבת עם מטרנה כי הוא כל הזמן נשאר רעב ואת המטרנה אוכל בהנאה ואני עדיין מתעקשת להניק אבל מתחילה להתייאש.מה עושים? למה זה כל כך קשה?
14 תגובות
עמוד 1
  • זה קשה!!! הנקה זה קשה לרוב הנשים, גם לאלו שמניקות שנה וחצי ויותר בהתחלה זה קשה.

ממליצה לשאוב וגם לקחת יועצת הנקה
  • יועצת הנקה דחוףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ולהכנס למקלחת חמה ולהתחיל לסחוט לפני שמתפתח לך החום ! יועצת הנקה תבדוק לו את הפה ואולי יש לו לשון קשורה שככה הוא לא מרוקן לך את השד ולא מצליח לינוק .
    קומפרסים חמים שלא תהיה סתימה
  • אין לו לשון קשורה כבר בדקתי.הבעיה אצלי נראה לי כי יש לי פיטמה יחסית שטוחה ולא נוח לו לתפוס וגם כשהוא תופס אז הוא עושה את זה בצורה לא טובה כנראה ולא מצליח לשאוב כמו שצריך.מחר מקווה שיהיה לי אפשרות לקנות משאבה של אוונט החדשה.חשמלית אני לא רוצה.מקווה שזה יעזור ושעד מחר לא אסתבך עם דלקת..
  • הציעו לי פה בבית החולים פטמת סיליקון
    אחרי שראו שפטמות שלי הן רק ציור ......

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• ממליצה לך להתקשר ליועצת הנקה דחוף
    שלא תפתחי דלקת
  • אוי ממי, צר לי לשמוע שזה קשה לך...

אני אחרי 2 ילדים רק הצלחתי להניק
  • הלוואי אני אצליח להתמודד עם זה.שלחתי את בעלי שיביא משאבה..קניתי תה סרפד להורדת בצקות וגודש..אם כל זה לא יעזור אני אשתגע.נמעס לי לבכות 70 אחוז משעות היום.מהכאבים האלה והתסכול אני נכנסת לדכאון.
  • אני בנתיים בוכה פה מעייפות...
  • אני הכי מבינה אותך בעולם.. כי אני במקרה שלי התייאשתי!!! בנוסף למלחמה של אין או יש חלב..אכל או לא אכל.. שבע או לא שבע... התווסף לי גודש בחזה..חום ובאלגן.. אז אני התייאשתי ועברתי לבקבוק..

לפעמים הכל יוצא הפוך מהמתוכנן..

מקווה שהפעם אצליח :)
  • שירין לגבי הנקה אני ממש לא יכולה לתת לך עצות אבל לגבי גודש - שימי עלי כרוב על החזה למשך 15-20 דק'. פעם ביום. זו תרופת סבתא מצוינת להורדת גודש ובכלל ספיגת נוזלים מהגוף (במקרה של בצקות...)

אל תתיאשי, אמנם זה קשה לך כרגע אבל את יודעת עד כמה טובה ההנקה אחרת לא היית מתעקשת להמשיך. לא כל דבר הולך חלק בהתחלה ואת עדין הורמונלית מהלידה, הרי עבר בקושי שבוע.
    תשתדלי להיות אופטימית ואני מאמינה שיהיה בסדר
  • תודה בנות על התמיכה.קניתי משאבת חלב של אוונט נטורל.עושה עבודה מעולה.הצלחתי לשאוב בפעם ה.ראדונה 40 מ"ל והגודש טיפה השתחרר..מחר אקנה כרוב.אני מקווה שזה רק יוריד גודש ולא ייבש את החלב..
  • וואו שאיבה מעולה!
    סימן שיש חלב והוא יוצא!

תניקי, שימי קומפרסים קרים
    תרטיבי טיטול במים ושימי במקפיא
    אח"כ להניח על חולצה חוצצת בין החזה לבינם
    מאד מקל.
    תסחטי במקלחת ואל- אל תקני כרוב. זה מייבש. חבל.

ההתחלה מאד לא קלה
    אבל אחרי שבוע וחצי מתחיל להסתדר

• בימים הראשונים ההנקה כואבת. זה יחלוף.יש משחה שנמכרת בשילב להקלה מיידית על הכאבים נקראת פורלאן.
    בימןם הראשונים זה לא חלה זה קולסטרום ולא רואים.אלה טיפות מרוכזות. המדד-שהתינוק רגוע אחרי אוכל.
    אם החזה גדוש וקשה זה נשמע כמו גודש. תקפידי בכל פעם בצד אחר שלא יהיה מצב שתניקי רק מצד אחד ואז בצד השני נוצר גודש. כרגע תניקי מהצד הגדוש עד שישתחרר.
    אל תתייאשי. הימים הראשונים הכי קשים. בסוף תהני מזה!
  • גם לי היה אותי דבר פטמות שטוחות אז קניתי פטמות סיליקון עזר בקטנה
    תיקחי מכונת שאיבה חשמלית מיד שרה הכי טוב זה מה שעזר לי ואז השד התחיל ליצר יותר חלב למד את פעולת ההוצאה והיא ינקה מעולה ועכשיו אני משלבת גם שאיבה גם הנקה

מיקמיק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה