שאלה לבנות שנקלטו.... (: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,

מה היו התחושות או התופעות שהרגשתן או חוויתן בחודש שבו ניקלטתן ולפניי שגיליתן את הבטא המשמחת?
    אני יודעת שאצל כל אחת זה שונה ושאני לא אמורה לחפש סימנים..... אבל......

ליטלילי

8 תגובות
עמוד 1
  • הכל היה רגיל כמו לפני ווסת.
    רק כמה ימים לפני כבר הרגשתי בהריון היתה בטן נפוחה, דחף למאכלים מסוימים
    מה את מרגישה?
  • נפיחות מוזרה בבטן.. ומדי פעם כאבים שהולכים ובאים בעיקר בצד שמאל אבל לא תמיד...

רוב הסיכויים שהכל כרגע פסיכולוגי ):

ליטלילי

• בטא רק ביום שלישי....

מתאפקת מאוד לא לעשות בדיקה ביתית..

ליטלילי

• אני יודעת כמה זה קשה לחכות - אבל פשוט חבל על הכסף של הבדיקות הביתיות.. גם ככה בדיקת דם אפשר לעשות ביום ה 12 והבדיקות הביתיות עדין לא מדויקות בשלבים האלו. לי כבר קרה שיצאו שליליות והבטא היתה חיובית. תנסי להתאפק.
    לגבי תחושות-לי היו סחרחורות, בעיקר בין קימה לשכיבה ולהפך. מעבר לזה הכל נראה לי פסיכולוגי.. מחפשים בכוח להרגיש ולרוב הכל בראש..
    מאחלת לך בטא גבוהה ומהממת, תשתדלי להעסיק את עצמך בימים האלו.
    בהצלחה!
  • בידיוק כמו לפני מחזור
    הכול אותו הדבר
    מרוב שהייתי בטוחה שאני צריכה לקבל כול רגע
    שקלתי להפסיק את התמיכה ...... כי חשבתי שהכול אבוד..
  • הכאב באחד הצדדים זה בגלל השאיבה דקרו את השחלה
    זה כאב אבל עבר בהמשך. הנפיחות זה מההורמונים.
    תעשי בדיקת דם החל מהיום ה 12
  • נפיחות מטורפת בבטן וכאבי מחזור.... בהתחלה היו לי כאבים באים והולכים ואז היה לילה אחד עם כאבים מטורפים שהייתי כבר בטוחה שבבוקר אקבל.....

• למען האמת לא הרגשתי שום דבר שונה. לא הרגשתי כלום אופילו - פרט לאי אילו בעיות עיכול קלות שאפילו לא חשבתי לייחס להריון כי לא ציפיתי בכלל. בדקתי רק כשהופיעה תחושת בחילה קלה ואז כבר הייתי בשבוע השביעי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה