עזרה ממי שהפילה בעזרת ציטוטק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול קבלתי מחזור ראשון אחרי ההפלה.עברו בדיוק 4 וחצי שבועות ..אבל המחזור חלש מאוד ,תחבושת אחת יכולה להספיק לי ליום שלם ? האם זה אופייני לאחרי הפלה ?בנוסף התחלתי גלולות בשם יסמין ברגע שראיתי את הדם כי הבנתי שמתחילים ביום הראשון אני רוצה לשמור במשך כחצי שנה..ברגע שאפסיק איתם אני רוצה הריון מיד בעז״ה.. הגלולות לא אמורות לפגוע בכניסה להריון ? והאם יש כאן מישהי שנקלטה ישר בחודש שהפסיקה עם הגלולות ? אשמח לעזרתכן
9 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי שלי, חשבתי עלייך, מה שלומך?

כמה דברים...
    שמעתי וקראתי שיסמין הן גלולות לא בריאות בעליל
    אני לא יודעת אם יש מקור מדעי אמין לכך אבל שווה להעלות זאת בפני הרופא.
    דבר שני, יכול להיות שהדימום הוא כתוצאה מהגלולות
    גם אני לקחתי אותן בעבר והן יצרו לי המון דימומים (צריך לקחת באותה השעה אם זכור לי נכון)
    דבר אחרון, זה מאד תלוי בין אישה לאישה ההיקלטות לאחר גלולות
    יש לי חברות שנקלטו ישר! ולי לקח שנה ויותר להתנקות
    ולגוף לחזור לעצמו מבחינת מחזור סדיר ונורמלי...
    קיצר יש לי זכרונוצ לא משהו ואלטרנטיבה אחרונה מבחינת גלולות

• הי שירה תודה רבה קודם כל ,מבחינתי לא היתי שומרת בכלל ..הרופאה שלי אמרה שזו גלולה טובה וכמו כל גלולה התופעות יכולות להשתנות מאישה לאישה אני מקווה שהן יהיו לי טובות בע״ה.אני כבר יותר טוב תודה לאל התאוששתי המחזור הגיע סוף סוף אז מקוה שאני באמת אחרי זה ..ביום רביעי יש לי אולטרסאונד שלפי התוצאות שלו מחליטים על המשך טיפול אם בכלל..בגלל שבפעם האחרונה עוד ראו שאריות והרופאה העדיפה לחכות למחזור ולתת לגוף הזדמנות להתנקות לבד
      ואמן שזה יקרה ! מה שלומך ? את כבר לא עובדת ?ומזל טוב על צעדיה הראשונים של תהל!! התרגשתי לקרוא
  • התאוששת באמת?
    הנפש שלך גם שלווה עם בואו של המחזור?
    את מצליחה לישון בלילה בנחת?

בהצלחה ביום רביעי!!!
    בטוחה שהגוף ניקה את עצמו
    בעזרת ה' בשורות טובות

• האמת שכמו שירה גם אני שמעתי דברים לא כל כך טובים על יסמין
    אם אני לא טועה אפילו הייתה על זה כתבה לפני כמה שנים בחדשות
    אני אישית הייתי ממליצה לך לנסות את מינס. הן גלולות עם מינון הורמונלי ממש נמוך, לקחתי אותך 6 שנים רצוף ואחרי הפסקה של כמה שנים שוב למשך 4 שנים ובאמת שלא היו לי תופעות לוואי לחלוטין. הן גם גלולות של 28 ימים לעומת 21 בשאר הגלולות.
    לשאלתך השניה - גלולות אכן לא אמורות למנוע או להפריע כניסה להריון לאחר הפסקתן ולדעתי זה עניין של פוריות לפני שמתחילים איתן מלחתחילה. יש לי מספיק חברות שנקלטו תוך וסת אחד או שניים. לי לקח 4.
  • רשמתי גלולות יסמין וזו הכתבה הראשונה שעלתה לי
    http://www.mako.co.il/women-fitness/Article-9d004f1cf873f31006.htm
  • בהצלחה מיכל יקרה!
  • בהצלחה מיכל יקרה!
  • הנה נכון, גם אני קראתי אותה!

• ואי מלחיץ!!! אני אתקשר לרופאה לשאול לגבי זה ואם ניתן להחליף גלולה בהקדם..תודה בנות ..ושירה יקירה אני מתאוששת עדיין ..אבל הקשה כבר מאחוריי למרות שפתאוםםם מרגע שהפלתי 3 חברות בישרו לי על הריון שני ..וגם גיסתי אז מנסה לשמוח בשמחתן ,וחוץ מזה גם אני רציתי יהיה בסדר בע״ה קודם כל הבריאות וכל דבר בזמנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה