מחזור אחרי ציטוטק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד״ר שלום רב ,עברתי הפלה נדחית לפני 4 וחצי שבועות ..הדימום פסק לפני שבועיים ואתמול בבוקר התעוררתי עם כאבי מחזור ודימום .תיארתי לעצמי שזה המחזור ולקחתי גלולה ראשונה שהבנתי שלוקחים ביום הראשון למחזור.שמתי לב שמאתמול ברגע שקבלתי המחזור ממש ממש חלש ומועט תחבושת אחת יכולה להספיק לי ליום שלם ..האם זה אופייני למחזור ראשון אחרי הפלה ? האם זה מחזור בכלל ? (אציין שבאולטרסאונד שבועיים לאחר ההפלה הרופאה אמרה שיש עוד מעט שאריות שאמורות לצאת עם המחזור .וזה לא נראה ככה ..ואני נורא מודאגת) ואם זה לא מחזור מה יהיה עם הגלולות שהתחלתי לקחת ?ובנוגע לכדורים ..ברצוני לשמור חצי שנה בערך בעזרת הגלולות האם זה עלול לפגוע בכניסה מהירה להריון ? (יש לי כבר תינוקת בת חצי שנה בלידה טבעית )..והגלולות שהרופאה נתנה נקראות יסמין ..האם מוכרות?מומלצות ? תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יכול להיות שזה מחזור ראשון ושהוא אכן חלש יותר - איני יכול לדעת זאת בוודאות מבלי לבדוק אותך. לקיחת גלולות אינה פוגעת בפוריות או בכניסה להריון לאחר שמפסיקים אותן. יסמין היא גלולה טובה.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה