שם לתינוקי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות רציתי לדעת איך זה אצלכן?
    אצלינו מקובל לקרוא על שם הסבא מצד האבא ליד הראשון..
    לחמי קוראים דוד.. אני ממש לא מתחברת ולא אוהבת את זה.. בעלי מאד מאד רוצה.. הצעתי לו שנקרא 2 שמות.. זהנה מאד מקובל.. אבל הוא טוען שלא באמת קוראים ב 2 השמות.. אני מחפשת אולי שם קצר שיתחבר טוב עם דוד וככה נוכל לקרוא לו תמיד בשני השמות..
    אז יש לכן רעיון?
    מה עושים אצלכם?
7 תגובות
עמוד 1
  • השם דויד חזר לאופנה ובגדול! מזל שקוראים לחמך ככה... לא ראית הכוכב הבא? את דויד הזה החתיך חחחח ... בכל אופן אני אישית אוהבת !

• שאף אחד לא יכריח אותך.. תתני איזה שם שאת רוצה ודויד יהיה השם השני
    זה מספיק כבטד לפי דעתייי...
    הילד חי עם השם ולא הם

• תחליטי מה שאת רוצה ואם את לא מתחברת אז תוותרי
    לי קראו על שם סבתי מצד האב וזה כשם שני. אמנם אף אחד לא קורא לי כך אבל אני בחרתי להשאיר את השם בת.ז
    ואני מאוד שמחה שנתנו לי את שמה כשם שני ולא כשם ראשוני.
  • אני הייתי שמה את השם דויד כשם שני
    ראיתי עכשיו שזה באמת שוב באופנה
    עם י'

אני אישית מאוד לא אוהבת ששמים שמות לילדים על שם מישהו סבא או סבתא
    מאמינה שכל אחד צריך לקבל שם משלו

הצעתי לבן זוגי שמתוך כבוד לאביו שנפטר נשים שם שני לבננו בעזרת השם
    את שמו של אביו ז"ל
    זה היה רעיון שלי ופשוט מתוך כבוד לסבא שלצערנו לא יזכה לראות את נכדיו
    יום נעים לכולם
  • שם זה לכל החיים. את חייבת להיות שלמה. אם את לא רוצה בשום אופן אז תעמדי על זה. לדעתי.
    אבל אם זה לא קריטי מבחינתך אז בסדר. שם נוסף קצר: בן. מתה על השם הזה! שם של חתיכים..
  • אני קראתי ששם ניתן להורים בנבואה
    לכן עדיף להשאיר את השם לבחירת ההורים
    שם שני זה מעולה, והשם דוד באמת חזר לאופנה

אבל שוב, שם ראשון נתון לבחירתכם
    בד"כ שהילד נולד כתוב לו על המצח את השם

• אני אישית מאוד לא אוהבת שקוראים לילד על שם מישהו, במיוחד לא על שם אדם שנפטר.
    אני רואה את זה כקובע את גורלו של הילד וקשה לי עם זה.
    חושבת שאתם צריכים לתת לילד שם ששניכם מתחברים אליו ולא שם שאחד מכם לא ירגיש טוב איתו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה