היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה עדיף לקחת החודש בהזרעה? גונל או פיוריגון? מה מניב תוצאות טובות יותר? חודש שעבר לקחתי פיוריגון 50 והיה לי זקיק אחד 17 ואחד 15 בשתי שחלות שונות
12 תגובות
עמוד 1
זה אותו דבר בדיוק רק שם שונה. מתחילים בדרך כלל במינון 50. ובודקים את תגובת הגוף. נניח ב 75 לעיתים יש ציסטות שאז צריכים לחכות שיעלמו וזה לפעמים מעכב טיפול.
היי לולי
את יודעת אם נשאר משהו באמפולה של 300 קניתי פעם קודמת אמפולה של 300 והשתמשתי בול ב300 ושהוצאנו את האמפולה ראינו שיש עוד חומר בפנים גם הרופא שלי אמר שיש עוד רק הוא לא יודע כמה
היי :) לרוב זה 375 ואז נשאר לך אם השתמשת רק ב 300. אני לא המשכתי להשתמש בזה קניתי חדש ולפי המינון שהרופא הביא להזרעה הבאה. כמה הזרעות עשית?
בעיקרון הם די אותו הדבר... כל אחת מגיבה להם אחרת.. לי היה טוב יותר עם פיורגון
בהצלחה
ליטלילי
היי לולי עברתי 2 הזרעות טבעי ואחת עם הורמונים, זאת תהיה השנייה שלי עם ההורמונים ואם לא ילך, מקווה שivf, הרופא שלי כבר מילא טפסים לועדה, אנחנו מחכים לאישור ובינתיים עושים טיפול כדי לא להפסיד חודש ושיאושר אני ילך לאסף האופא, גם אחד הרופאים שם עובד במרכז לבריאות האישה שלי, והרופא שלי אמר שהוא ידבר איתו כדי לא לעכב לי את התור
לולי איפה את עברת את ההפריה? ליטלילי, איך זה בבית חולים ציבורי מבחינת היחס והטיפול? שמעתי שבאסף הרופא הצוות ממש חם ונעים ושאת יכולה לחכות בתור לרופא שלך אם את רוצה
זה תלוי איפה...
אני בבית חולים כרמל בחיפה ומאוד מרוצה! הם נעימים, חמים, עונים על שאלות, זמינים.. ליטלילי
ואת כל הזמן אצל אותו רופא או שזה משתנה? את הבדיקות והמעקב את עושה אצלם או בקופת חולים ומפקססת להם?
אני עשיתי 2 הזרעות טיבעי, 3 הזרעות עם הורמונים ואז אישרו בועדה. במקביל עשיתי בדיקות שצריך שלוקח זמן עד שמקבלים תשובה ועשיתי באסותא, הכל ... גם מעקב גם בדיקות דם... מעולה שם. לא שמעתי על אסף הרופא מהבחינה הזו. תבדקי עם בנות שעשו שם. אמרו לכם מה הבעיה?
האמת היא שכל הרופאים שם מקצועיים ומדהימים. הצוות קטן אז מכירים את כולם. ובעיקרון עד עכשיו לא כלכך שינה לי מי מהם טיפל... כי הם ממשיכים את הטיפול אחד של השני על סמך מה שהיה בטיפול הקודם ובשיתוף.. הם משתדלים שזה יהיה אותו רופא אבל לא תמיד יוצא כי אם אני צריכה תוכנית והרופאה שבדכ מטפלת לא נימצאת אז אחר עושה את התוכנית בשיתוף והתייעצות עם הרופאה שלי.
אני מאוד סומכת עליהם. את כל הבדיקות כם מעקבים וגם שאיבות והחזרות - הכל עושה שם.
האמת שעכשיו מתלבטת אם לעבור בית חולים בגלל המרחק והנסיעה (שעה נסיעה) זה מקשה עליי בעבודה.... אבל אני מאוד מרוצה שם אז קצת קשה לי ים זה.
ניראה יום שלישי מה עלה בגורל החודש ואז אחליט ליטלילי
ואת כל הזמן אצל אותו רופא או שזה משתנה? את הבדיקות והמעקב את עושה אצלם או בקופת חולים ומפקססת להם?
את הבדיקות והמעקבים אני עושה בבית חולים..
והרופא משתנה אבל זה צוות קטן.
ליטלילי
היי בנות תודה מקווה לקבל תשובה חיובית בהקדם ולא עוד שני סבבים של הזרעה שלחתי לכם את האישורים של ההיסטרוסקופיה וגם מתל השומר, הרופא שלי מקווה שזה יעזור נראה אם תהיה לו תשובה מחר הוא אומר שכדאי באסף הרופא כי אז זה כמה רופאים ולא אחד שיכולים להתייעץ וזה רק מוסיף וזה גם חמש דקות מהבית