בטיה לאמבטיה... גדול או קטן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://pomfitis.com/products/batya

אני לא יודעת אם לקחת את הגדול או הקטן?
    שזה יזוז בתוך האמבטיהה ...

13 תגובות
עמוד 1
  • קחי את הקטנה.. גם ככה אחרי כמהחודשים לא תשתמשי בה- מנסיון.
    זה לא על הקטע של השימוש או העלות זה גם שהבטיה הגדולה מגושמת מדיי,... ולמה אני לא מכירה את האתר הזה?????

• היי מאמי
    את בטוחה שאת רוצה את הבטיה?
    אני העלתי שירשור לא מזמן על 3 סוגים שונים
    והגעתי למסקנה של מוצר אחר שהוא יותר בטיחותי ונראה לי יותר טוב
    אם תרצי לשמוע דברי איתי
  • אצלי זה היה שימושי מאוד..

קניתי גם את הדפני-ולא השתמשתי בו בכלל... לעומת הבטיה שהיתה בשימוש יומיומי עד גיל מסויים :)

• נטלי גיסתי קטנה את הבטיה ב100 שח מדוקטור בייבי
    אל תיקני מהאתר...

אולי הפעם כן
    במה היית משתמשת?
    כי הדפני הזה קשיח ולא נראה לי הכי נעים שיש

• לא הצלחתי להעלות תמונה
    אבל זה מה שאני קניתי
    ביקשתי מחברה בפורום הזה והיא שלחה לי תמונה של הבן שלה (המהמם!!) על המשטח הזה
    מה שהיה ממש חשוב לי זה שאפשר לשים אותו גם על הגב וגם על הבטן..
    אם יש לך פייס אוכל להראות לך שם את התמונות..

https://www.google.co.il/search?client=safari&hl=he&biw=320&bih=504&tbm=isch&sa=1&ei=kfCRUoODOIWP0AWRgoHQAg&q=מושב+בד+לאמבטיה&oq=מושב+בד+לאמבטיה&gs_l=mobile-gws-serp.3...19921.24153.1.24811.6.6.0.0.0.0.274.1256.0j2j4.6.0....0...1c.1.32.mobile-gws-serp..5.20.2717.5c-vkVqMk5s
    http://lbdf.lilypie.com/nKrNp3.png" border="0">
  • אוףףף
    גם עכשיו לא הצלחתי

תרשמי בגוגל מושב בד לאמבטיה
    בתמונות יש בד זה בצבע סגול בהיר
    תגידי לי אם הצלחת..

• לנו יש את הדפני
    אבל לכי תדעי אם לא תשמשי בזה אח"כ
    לא ראיתי את המחיר
    אבל אם מדובר בהםרש קטן יחסית לדעתי עדיף להשקיע בגדול

תהל לא אהבה את הדפני עד חצי שנה!
    מחצי שנה שימש אותנו בטירוף
    כמעט עד לפני חודשיים שהיא החליטה לשבת בלי

• לנו יש בטיה גדולה, אני משתמשת בה מגיל 0 כבר בילד שלישי , נוח מאוד, התינוק רגוע, שוקע בתוכה מקופל כמו ברחם, יש לך ידיים פנויות לרחוץ אותו.קניתי באתר שלהם בפינת עודפים, אבל חדש לגמרי ללא כל פגם ב 140 שח אם אני לא טועה.
  • בטיה הגדולה נכנסת באמבטיות ?? אני לא רוצה לקחת משהו ענק שיהיה צפוף בלי מקום לזוז איתה בתוך האמבטיה

• אולי הפעם כן

כן ראיתי מאמי לא הבתני בדיוק איך משתמשים בזה
    נראה לי אני יקח את הבטיה..

• בטיה גדולה ממלאה את אמבטיה, לא נשאר הרבה מקום, אבל גם אין צורך במקום נוסף, התינוק שוכב עם כל גופו על הבטיה שצפה במים.
  • תודה קטקט :)

• לי יש כמו בטיה אבל של חברה אחרת חמוד נכנס לאמבטיה ואלה שלי כמו מלכככככה בפנים שוכבת ונהנת מכל שנייה במקלחת ועולה 100 ש״ח !

אביבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה