הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר ילדתי לפני ארבעה חודשים את בני הבכור...הסיפור הוא כזה :
    אני עם גלולות פמינט מאז הלידה (חודש אחרי ) המחזור האחרון הסדיר שלי היה בתאריך 24.10 ואז התחלתי חפיסה חדשה בתאריך 27.10 ממש כמו שהייתי צריכה לקחת אך פיספסתי שלוש גלולות מהחפיסה הייתי חולה נורא עם זיהום בשן ובחניכיים נוראי שבשלושה ימים האלו רק ישנתי ובנוסף לקחתי במשך שבוע שלושה סוגי אנטיביוטיקה שלוש פעמים ביום . ב8.11 קיבלתי שוב מחזור (בגלל הפספוס של השלושה ימים האלה) אבל המשכתי את החפיסה כרגיל החפסיה נגמרה ב16.11 לקחתי בהמשך לזה עוד חפיסה כי הכל התבלבל לי ופחדתי לפספס בימים האחרונים אני מרגישה כאבים כמו של מחזור וחולשה בכל הגוף היו לי הפרשות חומות עם ממש נגיעונת של דם הבנתי שאנטיביוטיקה לא נותת לגלולה להיספג ולכן זה מלחיץ אותי נורא בנוסף לימים שפיספתי עשיתי שלושה בדיקות הריון שלושתן שליליות אך זה היה לי גם עם הבן הבכור שלי מפני שעשיתי מוקדם מידי היו שליליות ואחרי שבוע עשיתי שוב ויצא חיובי האם יש אפשרות שזה הריון? או שזה סתם חרדות שלי??? האם בדקתי מוקדם מידי לכן זה יצא שלילי? האם העיניין על האנטיביוטיקה באמת נכון?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

השילוב של אנטיביוטיקה (סוגים מסוימים) וגלולות אכן מוריד את יעילות הגלולות
    גם העובדה ששכחת גלולות מורידה את היעילות שלהן
    ולכן, יש סיכוי (לא גבוה, אך שאינו אפס) שמדובר בהריון
    מציע כי תחזרי על הבדיקות שוב בעוד שבוע

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה