עזרה דחופה .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני בערך חודשיים עשיתי בדיקה ביתית ביום שהייתי אמורה לקבל ויצא פס חלש כשעשיתי בדיקת דם למחרת יצא לי 14 בטא , אחרי יומיים עוד אחת יצא 9.8 בטא , הרופא נשים אמר שכנראה נפל לי ואני ידמם עוד מעט .. אחרי שבוע באמת היה לי דימום ב16.10 שנמשך שבוע ואחרי זה אני ובעלי קיימנו יחסי מין כרגיל ואתמול אחרי איחור ( אם זה נקרא איחור כי אני לא בטוחה שזה היה מחזור) של 8 ימים בערך עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שתי פסים ברורים .. הרופא אמר לי שזה לא יכול להיות הריון כי עוד לא קיבלתי מחזור .. זה הגיוני ?
3 תגובות
עמוד 1
  • הגיוני.... כי אם לא היה מחזור לא היה ביוץ ואם לא היה ביוץ לדעתי לא יכול להיות הריון...
    אולי הבדיקה מזהה עדיין את הערכים של ההריון שלא צלח

אולי בשביל לוודא ץחכי קצת ואז תעשי שוב בדיקת דם..?

ליטלילי

• אני גם מציעה לך לעשות בדיקת דם.
    אני חושבת שאפילו בעוד כמה ימים ולא היום, כדי שתהיי בטוחה שזה הריון.

מחזיקה לך אצבעות
  • נועמוש,
    עשית בסוף עוד בדיקה?
    ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה