שיתוף בקטנה .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברות , רציתי לשתף ולשמוע ממי שיש לה ניסיון ( גם לאמא בפעם השלישית יש שאלות)
    אביבית
7 תגובות
עמוד 1
  • הי מאמי, קודם כל רפואה שלמה לקטנה!! אנחנו עסוקים הרבה במשקל, עד השבוע היא נשקלה כל יום.. זה אחד המדדים הכי לא מדוייקים! מספיק שמזיזים אותו קצת והאיפוס שלו משתנה והמשקל לא יוצא אמין. חוצמזה, גם אנחנו בד"כ יורדות בזמן מחלה, זה נשמע ממש הגיוני שהיא לא תעלה הרבה עכשיו.. שיהיה בהצלחה ובבריאות!!!
  • טוב ,לפני שאת נכנסת ללחץ תעשי לילדה הנחה ותראי איך היא עולה במשקל אחרי שהיא מחלימה
    בדרך כלל כשיש שיעול ונזלת נורא קשה להם לינוק והם יונקים את המינימום הדרוש כי קשה לנשום(נושמים דרך האף) בזמן המחלה הם עולים ממש מעט או אפילו יורדים במשקל . אני הייתי שוקלת בחיוב לתת אנטיביוטיקה כבר בגיל הזה כשרואים שאין שיפור והמצב רק מחמיר לתינוקות יש מערכת חיסונית יותר חלשה ואולי כדאי לעזור לה ,לא תמיד אנטיביוטיקה זה משהו רע . תני לה לינוק לעיתים תכופות ,כמו מנות קטנות וככה יש מצב שהיא תינק יותר כמויות ותעלה יותר טוב במשקל . בכל מקרה אם היא לא אפטית והכל בסדר איתה חוץ מנזלת וכו' הייתי מחכה עוד שבויים ונשקלת שוב אחרי שהמחלה עוברת
  • הי מאמי, קודם כל רפואה שלמה לקטנה!! אנחנו עסוקים הרבה במשקל, עד השבוע היא נשקלה כל יום.. זה אחד המדדים הכי לא מדוייקים! מספיק שמזיזים אותו קצת והאיפוס שלו משתנה והמשקל לא יוצא אמין. חוצמזה, גם אנחנו בד"כ יורדות בזמן מחלה, זה נשמע ממש הגיוני שהיא לא תעלה הרבה עכשיו.. שיהיה בהצלחה ובבריאות!!!
  • מסכימה לגמרי עם הבנות
    ממליצה לך להמשיך מעקב משקל ותראי שהיא תעלה מצויין
    כמו שעלתה עד עכשיו 55555

תרגישו טוב בובה

• בס"ד

אני לא יודעת באיזה קופת חולים את ,אבל אני במכבי והבת שלי בת 3 וחצי חודשים
    לפני חודש הבן שלי עשה עליה אפצי והייתה כמעט 3 שבוועת אם אנלציה אז מה ??
    שצריך אז צריך מאמי אין מה לעשות, רק מה שיש קופות חולים שרב הזמן נותנות ונטולין
    ולא תמיד זה עוזר כי לפעמים יש סטרידו (שעול נבחני) וזה בדרכי נשימה עליונות
    אז במקרה כזה נותנים בודיקורט לבת שלי זה עזר , אמת שיש לי נסיון מהבן שעד היום הוא עם טיפול מונע בכל מקרה באיזה שלב עם הילדה רופאה אחרת בקופה אמרה לי להפסיק לה אנלציה ולתת לה משאף ונטולין באירוצמבייר ( מן מכשיר ארוך של ילדים למשאף) ומה אגיד לך אחרי יומיים כמעט נחנקה לי הילדה ישר הכנסתי לה את הפרצוף למקפיא שתשאף אויר קר זכרתי את זה מהילד ורצתי לרופאה שהחזירה את הבודיקורט
    ותודה לאל היא בסדר עכשיו תודה לאל אבל תבדקי שוב אולי להחליף רופאה תתפלאי שזה יכול לחולל פלאים בכל מקרה שיהיה רפואה שלימה לקטנה ובשורות טובות תעדכני

• היי אביבית.. קודם כל גם אני אמא בפעם השלישית ועדיין יש לי הרבה שאלות . אז ככה לצערי יש לי הרבה ניסיון במחלות וגם בחוסר עליה במשקל. אני אדלג על הגדולה למרות שהיא הייתה חולה המוןןןן ...האמצעית שלי נולדה במשקל סביר 3260 והכל היה בסדר הייתה רק יונקת ואז בגיל שבוע הצטננה ואושפזה עם חום וקיבלה אנטיביוטיקה לוריד מכאן התחילה הירידה במשקל כל שבוע הייתה חולה וכל פעם שהייתי שוקלת אותה בטיפת חלב כמעט ולא הייתה עליה היא נורא רזתה אין צורך לתאר באיזה לחץ והיסטריה הייתי יום אחד הלכנו לרופא התפתחות וממנו יצאתי עם דמעות הוא אמר שיש חשד לצליאק ועוד ועוד (בגלל הרזון) מאז עברנו המון בדיקות ושוב מחלות ושוב חוסר עליה במשקל ומה לא... ומה בסוף? היום היא בת ארבע והיא פשוט קטנה ככה המבנה גוף שלה גם לי זה היה מוזר כי הגדולה שלי בלי עין הרע מאוד גבוהה וכבדה... כנראה תפסה את הגוף של אחותי האמצעית שהיא ממש קטנטונת.. בקיצור אם הילדה יונקת יפה ועושה את הצרכים שלה כמו שצריך אין לך מה לדאוג יש גם ילדים "קומפקטים" זה בסדר וזה טבעי שאין עליה בגלל שהיא מצוננת כל הדרכי נשימה העליונים שלה מלאים בנוזלים. אל תלחצי ואל תתני לאף אחד להלחיץ אותך. היום הבת השלישית שלי כמו הגדולות חולה כל שבוע היא בת תשעה חודשים ושוקלת אפילו לא שמונה קילו ולאחרונה שהייתי בטיפת חלב הייתה לה ירידה במשקל אבל אני זורמת ברור לי ממה זה נובע.. יש לי טיפ קטן בשבילך שאותי הוא מציל יש בחנויות לתינוקות משאבה לנזלת זה כמו צינור כזה חלק אחד נכנס לאף שלה והחלק השני לפה שלך (נשמע מגעיל אבל באמת שלא כזה נורא..ומה כבר לא נעשה בשבילם..) בקיצור את שואבת לה את הנזלת ותאמיני לי יוצא מלאא ואז להנקה ... מאוד מבינה אותך ומאחלת לה החלמה מהירה.
  • קודם שתרגיש טוב!
    זה טבעי שלא עלתה הרבה במשקל כי חולה. כנראה שיש קשר.
    למה אנטיביוטיקה? אנטיביוטיקה נותנים רק אם יש חיידק. 90% ממקרי השפעת והצינון זה ויראלי ולא חיידקי.
    החשש הוא שזה חלילה יתפתח לדלקת ריאות ולכן יש רופאים שנותנים אנטיביוטיקה,כדי לא לקחת סיכון.
    אני לא הייתי ממהרת לתת אנטיביוטיקה.
    יש לה חום?
    אני מציעה לך לתת הרבה הנקות ולהמשיך לעקוב.
    החלמה מהירה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה