היי אביבית.. קודם כל גם אני אמא בפעם השלישית ועדיין יש לי הרבה שאלות

. אז ככה לצערי יש לי הרבה ניסיון במחלות וגם בחוסר עליה במשקל. אני אדלג על הגדולה למרות שהיא הייתה חולה המוןןןן ...האמצעית שלי נולדה במשקל סביר 3260 והכל היה בסדר הייתה רק יונקת ואז בגיל שבוע הצטננה ואושפזה עם חום וקיבלה אנטיביוטיקה לוריד מכאן התחילה הירידה במשקל כל שבוע הייתה חולה וכל פעם שהייתי שוקלת אותה בטיפת חלב כמעט ולא הייתה עליה היא נורא רזתה אין צורך לתאר באיזה לחץ והיסטריה הייתי יום אחד הלכנו לרופא התפתחות וממנו יצאתי עם דמעות הוא אמר שיש חשד לצליאק ועוד ועוד (בגלל הרזון) מאז עברנו המון בדיקות ושוב מחלות ושוב חוסר עליה במשקל ומה לא... ומה בסוף? היום היא בת ארבע והיא פשוט קטנה ככה המבנה גוף שלה גם לי זה היה מוזר כי הגדולה שלי בלי עין הרע מאוד גבוהה וכבדה... כנראה תפסה את הגוף של אחותי האמצעית שהיא ממש קטנטונת.. בקיצור אם הילדה יונקת יפה ועושה את הצרכים שלה כמו שצריך אין לך מה לדאוג יש גם ילדים "קומפקטים" זה בסדר וזה טבעי שאין עליה בגלל שהיא מצוננת כל הדרכי נשימה העליונים שלה מלאים בנוזלים. אל תלחצי ואל תתני לאף אחד להלחיץ אותך. היום הבת השלישית שלי כמו הגדולות חולה כל שבוע היא בת תשעה חודשים ושוקלת אפילו לא שמונה קילו ולאחרונה שהייתי בטיפת חלב הייתה לה ירידה במשקל אבל אני זורמת ברור לי ממה זה נובע.. יש לי טיפ קטן בשבילך שאותי הוא מציל יש בחנויות לתינוקות משאבה לנזלת זה כמו צינור כזה חלק אחד נכנס לאף שלה והחלק השני לפה שלך (נשמע מגעיל אבל באמת שלא כזה נורא..ומה כבר לא נעשה בשבילם..) בקיצור את שואבת לה את הנזלת ותאמיני לי יוצא מלאא ואז להנקה ... מאוד מבינה אותך ומאחלת לה החלמה מהירה.