בחילות במהלך היום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב בנות!
    לפני כיותר משבוע גיליתי שאני בהריון ! כמובן שמחה גדולה והמון אושר !!
    אך יש דברים פחות נעימים , כבר במשך כחמישה ימים אני סובלת מבחילות נוראיות שמתלוות אליי לאורך כל היום ולא רק בבוקר, אינני יכולה לאכול דבר במיוחד ביומיים האחרונים המצב החמיר אני לא יכולה לראות בשר לא דגים ולא משהו אחר מן החיי. בגלל המחסור במזון כמובן מופיעות גם תופעות של עייפות תמידית שגורמת לי לישון חצי מהיום .
    האם התופעה נורמלית ? האם בחילות לא רק בבוקר יכולות להעיד על בעיה כלשהי??
    אולי אתן יכולות להמליץ על מאכלים שלא גורמים לבחילות ברמה גבוהה כל כך?
    והאם יש מוצרים מסוימים שגורמים להפחתה של בחילות?
    העיניין הוא שהביקור הראשון שלי אצל רופאה יהיה רק ביום רביעי ואני לא יודעת איך אפשר לשרוד עד אז בקצב כזה .
    אשמח לקבל עצות בנושא !

אנה
9 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה, כל מה שאת מתארת מוכר לי מאד.... אני גם סבלתי מאד מבחילות ומחוסר יכולת לשמוע את המילה בשר/דגים/עוף/ביצים....
    ואכן מתלווה לזה עייפות שאין כמותה... החדשות הפחות טובות הן שאין כל כך מה לעשות, הטובות - שזה לרוב חולף בשבוע 12-14....
    לי אישית מאד עזר מאכלים קרים ומרעננים כמו שייק פירות, פירות טריים, יוגורט, שתייה של סודה, והמון המון מנוחה וסבלנות....לא להיות רעבה זה מאד חשוב אז תנסי לאכול משהו קטן כמו קרקר כי הרעב מגביר את הבחילות,
    פשוט תנסי ותראי מה מרגיע לך את זה, אה! גם קרטיבים עזרו ובכלל קרח.
    אגב אני עד עכשיו (שבוע 33) לא מסוגלת לאכול בשר וכאלה, אז אני פשוט לא אוכלת... מוצאת תחליפים...
    תתנחמי בעובדה שיש לך המון על מה לשמוח ושזה עובר

• היי תודה! אכן העובדה על קיומו של הדבר היקר בעולם מנחמת!!
    אנסה באמת להימנע מבשר, כי באמת קיימים המון תחליפים בריאים ומזינים !
    בדיוק היום חלמתי על שייק פירות . ניראה לי אפנק את עצמי וגם מאמינה שזה יקל על הבחילות !
    תרגישי טוב, צר לשמוע שיש בחורות שנאלצות לסבול במהלך כל הריון מתופעות לוואי שכאלה! אך באמת שווה כל רגע!

אנה
  • שטויות, אני לא סובלת כבר, הבחילות חלפו בשבוע 14 נראה לי, פשוט בשר וחבריו ממשיכים להרתיע אותי :) תהני מהשייק!

• יסממממממין
    איך את בשבוע 33???
    וואו אהובה איך הזמן עף מפחיד!
    זה כל כך קרוב, אני כל כך שמחה בשבילך

• אני כמו ג'סי פחות או יותר.

בחילות זה נורמלי לחלוטין
    לא יודעת מדוע נקראות בחילות בוקר - לי היו בכל שעות היום ובלילה רק החמירו.....
    אחרי זה גם באו ההקאות
    אחרי שמקיאים מרגישים מעט טוב יותר! מן הקלה כזו
    זה נורמלי

אין משהו שמעביר את זה לחלוטין
    אבל עזרו לי צנימים או קרקרים בבוקר מיד כשקמתי
    לא לצחצח שיניים עמוק מידי- רפלקס הקאה מיידי
    בן הזוג קנה לי צמידים נגד בחילות בסופר פארם שגם הקלו
    הרבה הרבה מים - חשוב כדי לא להתייבש
    חשוב לאכול גם אם אין תיאבון כדי לא להגיע למצב של אינפוזיה במיון (מה שקרה לי)
    ולזכור שזה עובררררר. ברוב המקרים בסוף חודש שלישי
    יום נעים לכולם
  • והכי חשוב - המון המון מזל טוב
    ושיהיה בשעה טובה ומוצלחת!!!
  • אוי כל כך מוכר....
    שמעי, אני לא נגעתי בבשר עוף ודגים כמעט 5 חודשים
    פעם בשבוע בעלי היה מכריח אותי והייתי מכניסה לגוף בקושי 100 גרם
    הייתי חיה על ירקות ופירות ומשתדלת לאכול ביצה אחת ביום (אומרים שמבושלת מכניסה לגוף הרבה יותר ויטמינים מאשר מטוגנת, כלומר ביצה קשה עדיפה)
    לחם עם ממרח לא שומני גם היה עוזר.
    זו תקופה קשה, אבל היא עוברת באיזשהו שלב
    אל תאמיני לאלו שאומרים שזה עובר בחודש השלישי, זה יכול להמשך גם עד חודש חמישי
  • זה נורמלי ביותר! אמנם לא כולן חוות את זה אבל אלה תופעות של היריון.
    גם אני מאלה שחוו בחילות והקאות וכל מה שאת מתארת (כולל כאבי ראש כל השליש הראשון).
    אז קודם חשוב שתדעי שזה זמני. בד"כ בשליש השני כבר מרגישים טוב.
    עייפות בשליש הראשון זה קורה לכולן ולא בגלל התפריט המצומצם אלא בשל דרישה גבוהה של הגוף לברזל ולכן יש חסר ברזל וזה מה שגורם לעייפות
    לגבי הבחילות תתרחקי ממאכלים שדוחים אותך ותאכלי דברים שאת אוהבת. תקפידי לאכול כל שעה משהו קטן. פרי, קרקר,אגוזים,שקדים,צנימים,ירקות. הימנעי מארוחות מלאות וכבדות.
    אני מציעה לך לקחת חומצה פולית.
    מולטי ויטמין מומלץ בהיריון - פרנטאל.
    בשעה טובה.שיהיה קל ותקין
  • כן אני לוקחת חומצה פולית וויטמינים הייתי לוקחת עוד בתקופה של תכנון ועכשיו צריך לקבל שוב פעם מרשם כדי לקנות . הבעיה שכל המאכלים ניראים לי דוחים כרגע, במיוחד כל הבשרי ודגים . מקווה שכל התופעות יעברו הכי מהר שאפשר .!! כי הכי מדאיג אותי העיניין שאני לומדת והיום נאלצתי פשוט לרוץ הביית אחרי השיעור הראשון כי השירותים של המכללה לא עושים לי חשק גדול לבלות בהם את הזמן . קיצר מקווה ומאמינה הכל לטובה והכל עובר !! הכי חשוב למצוא לעצמי משהו שמרגיע לי את הקיבה . האמת שכרגע הדבר היחיד שמצאתי זה קולה . אבל לשתות קולה בהריון לא מומלץ ובנוסף לכל זה אני לא כל כך חובבת קולה אז אאלץ לחפש תחליף :(

אנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה