עצירות לתינוק בן 5 ימים..? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בסך הכל בן 5..מאז שהסתיימו ההפרשות השחורות הוא עשה קקי ירוק צהוב כזה של תינוקות פעמיים בדיוק מאתמול אין יציאות.יומיים..זה לא מסוכן? מה אם לא יעשה גם מחר?
8 תגובות
עמוד 1
  • גם לשלי היה עצירות בהתחלה הרופא לא התרגש מזה
    הוא אמר שאם זה פחות מ5 ימים זה בסדר
    את מניקה? אם לא תנסי להחליף את התחליף חלב
    אני החלפתי למטרנה אקסטרה קר וזה ממש טוב לה

• לא הייתי מסיקה שזו עצירות
    יש ימים שהם לא עושים...
    מה את נותנת לו?

ואיך הוא הקטני?

• אויש! ספרי לי על זה!!

הילדה שלי גם לא היו לה יציאות

הגיע למצב שהיתה לה יציאה פעם בשבוע

• את מניקה? אם את מניקה אז זה נורמלי. בהנקה לא חייבים שיהיו יציאות כל יום.
    אם את חושבת שזו עצירות אז אני מציעה לשים לו שמן זית בפי הטבעת ואם את רואה שמנסה לעשות קקי ומתאמץ אז תעזרי לו, תרימי לו את הרגליים עד הבטן.
  • אני משלבת לו מטרנה והחלב שלי שאני שואבת.עם הנקה לא הלך לנו..הוא לא תפס טוב את הפיטמה כי הפיטמות שלי די שקועות וזה סתם היה מכאיב לי והוא לא היה מצליח לשאוב משם הרבה ונהיה לי גודש אז התחלתי לשאוב ולתת לו מבקבוק.
    אני מאמינה שקצת קשה לו עם היציאות כי גזים הוא כן מוציא.אני מרימה לו רגליים ועושה עיסויים לבטן.מקווה שמחר זה יסתתדר..
  • תנסי לעבור למטרנה אקסטרה קר
    יום אחרי שהיא התחילה איתה זה הסתדר

• שימי לו גם שמן זית בפי הטבעת.זה יעזור.
  • זה בסדר, גם אנחנו כבר לא עושים קקי כל יום...

אני עוזרת לו עם קרם החתלה ומקלון אוזניים (מורחת לו בכניסה לפי הטבעת) ואז הוא עושה..

לאט לאט.. גם זה יסתדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה