לבנות שעברו צילום רחם.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרופא הפנה אותי לעשות צילום רחם..
    השד כל כך נורא כמו שמתארים באינטרנט??
5 תגובות
עמוד 1
  • זה מאוד תלוי.
    הבנתי שאם יש משהו אז כואב ואם אין כלום אז לא אמור לכאוב.

אני עשיתי ויש לי חסימה בחצוצרה שמאל. היה כואב. מאוד.

אבל אני גם קצת אשמה כי לא לקחתי ליפניי אופטלגין כמו שאמרו לי

ליטלילי

• מסכימה... זה באמת תלוי. אני לקחתי 2 אופטלגין לפני ולא עזר לי. תנסי להיות רגועה ומשוחררת עד כמה שאפשר למרות שקשה... שיהיה ל בהצלחה
  • היי נטלי

אם אין לך כלום זה לא כואב
    לי כאב נורא כי היה לי ממצא בצוואר הרחם שהוא לא הצליח לעבור והזריק את הדיו פעמיים
    אני לקחתי אחרי זה אופטלגין וזה עבר ונשכח
    אם את מהמרכז יש בקופת חולים כללית ברמת גן את ד"ר טונדרייך והוא ממש עדין
    ואת פשוט מגיעה בבוקר ומחכה שיקראו לך, הם קוראים לכמה בנות ביחד ומסבירים להם ואז נכנסות אחת אחת
    יש כאלה שיגידו לך שזה כמו כאבי מחזור ויכול להיות שתשמעי צעקות, זה תלוי כל אחת והמקרה שלה
    את יכולה להביא מלווה והוא יכול להיכנס איתך, אצלי בעלי בא איתי וחיכה בחוץ
    שאני הייתי, הייתה מישהי עם חסימה בחצוצרה וכאב לה נורא ובעלה נכנס איתה
    ואת התשובות אפשר לבוא לקחת בימי שלישי עד שעה חמש משעה שתיים וביום ראשון

תחשבי על זה ככה שבמידה ויש חסימה אז משחררים לך במקום ואז זה עוזר לכניסה להריון ויש בנות שנכנסו להריון ישר אחרי הצילום רחם, אומרים שזה כאילו פותח את הכל ועוזר לכניסה להריון

שיהיה בהצלחה
  • היי נטלי
    עשיתי צילום רחם שבו התגלתה חסימה בשחלה שמאל השד לא היה נורא בכלל קראתי המון באינטרנט על צילום רחם ומאוד פחדתי לקראת זה אבל מצד שני זה מאוד אינדיווידואלי בין אחת לשניה יכול להיות שלי זה לא כאב ולך יכאב הכי חשוב שתלכי רגועה ונינוחה.
    אחרי הצילום רחם עברתי צינתור ללא הרדמה לפתיחת החסימה וזה מאודדדדדד כאב.
    בהצלחה יקירה
  • הי, אני עשיתי צילום רחם לפני חודשיים. רק מלשבת בחדר המתנה הבנתי שזה אישי מאוד - היו בנות שצעקו מכאבים והיו כאלה שנכנסו ויצאו אחרי דקה ולא שמעתי מהן כלום. לי אישית זה לא כאב בכלל. תזכרי רק שגם אם זה כואב זו בדיקה מאוד קצרה
    בהצלחה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה