סיפור הלידה שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, לא מאמינה שכותבת סיפור לידה. אז הכל התחיל ביום רביעי כשבעלי ואמא שלי היליטו לקחת אותי לבית חולים בגלל שהייתי עם וירוס בבטן ולא אכלתי או שתתי יומיים. כשהגענו לבית חולים אמרו שיש התייבשות וטיפלו בי, בגלל שכרגיל התעלפתי שם כמה פעמים הרופאים הודיעו לי ביום שישי שהולכים ליילוד בגלל הסכנה לעוברית ולי. בשעה עשר וחצי קיבלתי זירוז פנימי ותוך עשרים דקות התחילו צירים, שנמשכו ונמשכו, בעשר בלנלה בדקו ופתיחה של אחד וחצי, ממשיכים לחכות צירים כל הלילה, לא מסוגלת לישון ו חכים, בעשר בבוקר בודקים ופתיחה עדיין בדיוק אותו הדבר. הרופא החליט שמורידים אותי לחדר לידה לקבל פיטוצין. הגענו לידה ושם רואים שיש צירים טובים והפתיחה התקדמה לשתיים. הרופא החליט שמחכים לשתיים וחצי ואז אפידורל ופיטוצין. מחכים עוד שעתיים וברוך השם שמים לי אפידורל, והכל נהיה טוב ורגוע, מרישה את הלחץ אבל בלי כאבים. חברים את הפיטוצין ומחכים. בסביבות שבע בערב הפתיחה היא ארבע, אמא שלי המדהימה, ואני כבר עייפות בטירוף, בשעה שמונה המיילדת בודקת וואלה פתיחה מלאה, אפשר לדחוץ, יש
9 תגובות
עמוד 1
  • סיפור מדהים!!! המון נחת מהנסיכה

• תודה מותק. אני אנסה מחר להעלות תמונה.
  • מזל טוב
    אחלה סיפור!!!!
    שלוש דחיפות והיא יצאה! וואו

בשעה טובה חמודה
    רק אושרררר
  • איזה יופי
    בשעה טובה..
    תגדלו אותה בנחת