בדיקת שד לפני הפריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    שאלה
    אני רוצה לעשות את כל הבדיקות לפני ההפריה במידה ולא ילך ההזרעה החודש
    כמה זמן לוקח לתוצאות של הבדיקת שד שעושים אצל כירורג שד?
    הייתן צריכות לעשות בדיקת פאפ עדכנית ובדיקות גנטיות עדכניות?
    עשיתי בדיקת פאפ לפני שנה ובדיקות גנטיות לפני שלוש שנים
    הרופא אמר לי שיש עוד 5 בדיקות חדשות, בגלל ששנינו אשכנזים ושצריך לעשות אותן?

ועוד שאלה, לגבי הטיפולים, שעשיתן טיפול ולא הלך האם חיכיתם חודשיים, שלוש או שהתחלתן טיפול חדש ישר אחרי התשובה השלילית?
7 תגובות
עמוד 1
  • בהזרעות עשיתי הרבה הפסקות בגלל ציסטות ובגלל שצריך לנפש.
    עשיתי בדיקת שד זה תור לכירוג רק שהרופא כירוג אמר שיתן אבחנה אחרי אולטרסאונד.
    התור לאולטרסאונד פשוט שיגע! זה היה חודש מראש וזה היה מרגיז.
    בדיקות גנטיות לוקח זמן גם. אני עשיתי לפני שנתיים ושילמתי הרבה מעבר למה שבסל הבריאות כך שזה כלל הכל.
    ובדיקת איידס לשני בני הזוג לוקח זמן עד שיש תשובה תלוי בקופת חולים אצלנו אחרי חודשיים ! היתה תשובה. ויש עוד בדיקות לשני בני הזוג.
    פאפ עשיתי לקח חודש עד שהגיעה תוצאה.
    כדאי שבנתיים תעשו את כל הבדיקות.
  • היי לולי

איזה קופת חולים את?
    את כל התשובות קיבלתי תוך שבועיים ולגבי הבדיקות גם אני עשיתי מעבר לסל, עשיתי 17 בדיקות ויצא לי איזה 1700 שקל כל הבדיקות בגלל ששנינו אשכנזים ולקח שלושה שבועות לתוצאות

למה צריך גם אולטרסאונד ולא מספיק בדיקת כירורג?
    אצלי בינתיים לא היה ציסטה
    אני מדברת במקרה של הפריה, אבל רשום שבמידה ויש מוקפאים מהשאיבה הראשונה אז עושים את זה כבר אחרי הביוץ הבא של המחזור במידה ויוצא שלילי
  • אני קיבלתי את התוצאה של הבדיקת שד באותו רגע .
    האיידס והפאפ לוקח בערך 3 שבועות ...
    בטח הרופא רוצה לעשות לכם בדיקות גנטיות שזה גם לוקח איזה חודש .
    ושאר הבדיקות תוך כמה ימים .
    בהצלחה
  • היי רעיה
    תודה
    את עשית הפריות באסף הרופא נכון? איך שם מבחינת הצוות, היחס, החלק של השאיבה וההחזרה?
    עשית הפסקה בין כל טיפול שכשל?
    ומבחינת לקבוע תור גם לפעם הראשונה וגם אחרי כל טיפול שכשל, איך היה?
    איפה עשית את הבדיקת שד?
  • היי רעיה
    תודה
    את עשית הפריות באסף הרופא נכון? איך שם מבחינת הצוות, היחס, החלק של השאיבה וההחזרה?
    עשית הפסקה בין כל טיפול שכשל?
    ומבחינת לקבוע תור גם לפעם הראשונה וגם אחרי כל טיפול שכשל, איך היה?
    איפה עשית את הבדיקת שד?
  • היי מיקי
    בדיקת שד מקבלים במקום אצל הכירורג במידה והכל בסדר,פאפ עושים פעם בשנתיים וגנטיות אין צורך לעשות שוב עושים פעם אחת ,מידי כמה שנים מתווסות להן עוד כמה ותמיד טוב להתעדכן....
    בהזרעות עשו לי הפסקה חודש כן חודש לא בכדי לתת לשחלות לנוח אבל כשעברתי להפריות והיו מוקפאים אין צורך לעשות הפסקה אפשר להמשיך רצוף.
    בהצלחה
  • היי לילוש
    אז אם עשיתי פאפ לפני שנה, אין צורך בבדיקה שוב בשביל הפריה?
    לגבי הבדיקות אמרו לי רק לגבי הבדיקות החדשות ולא אלה שכבר עשיתי
    מחר יש לי תור לרופא ואני יבקש ממנו הפניה לכירורג שד ולהתחיל טיפול הזרעה עוד חודש עד שתהיה תשובה מהועדה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה