גלולות והנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש מישהי שאחרי הלידה חזרה או התחילה לקחת גלולות למניעת הריון וזה ייבש לה את החלב?
    שמעתי שבעיקרון זה מייבש ומצד שני אני רוצה לחזור לגלולות אז...לא יודעת לגמרי מה לעשות...

5 תגובות
עמוד 1
  • גלולות הנקה לא אמורות לייבש חלב, עד כמה שידוע לי....
  • מה זה גלולות הנקה?

• גלולות שמיועדות לנשים מניקות..
  • לוקחת סרזט- גלולות בהנקה,
    ומניקה עד עכשיו כולל שאיבות בעבודה.

לא נראה לי שמייבש..

אפשר גם לקחת תוסף לחלב (אני לוקחת חלב רב של רפאל וממש מרגישה שעוזר.)

• היי,
    בדיוק השבוע הייתי אצל הרופאת נשים.
    גם אני מניקה.
    ובגלל שכבר חלפו 3 חודשים היא נתנה לי את הגלולות (מרסילון) הרגילות שלקחתי לפני ההיריון. היא אומרת שיש שהגוף מייצר מספיק חלב, כך שהגלולות לא משפיעות על החלב ולא מייבשות אותו.

כשהגעתי אליה לפני חודש וחצי אז היא רצתה לתת לי סרזט, וזה לא השפיע עליי טוב אחרי ההיריון הראשון לכן לא לקחתי אותם. ויצא שחזרתי אליה השבוע לקבל מרשם לגלולה אחרת, ולשמחתי אני יכולה לקחת גלולות רגילות. לאו דווקא גלולות הנקה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה