כבר פעמיים בשבועיים האחרונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאני חולמת על הלידה...והיא קלה כל כך לא הרגשתי שום כאב בחלום הראשון הוא יצא תוך חצי שעה ובחלום השני לקח לו איזה שלוש שעות אבל לא הרגשתי שום כאב פשוט לחצתח וזהו....הלוואי והחלום יתגשם ואלד בקלות ובהמהירות ובידיים מלאות אני בפחד מטורף מהלידה עד כדי כך שבקורס הכנה ללידה אני רק בוכה כבר היו ארבעה מפגשים ואני לא מפסיקה לבכות בהם.
    מקווה שבסוף אתגבר...
    יום טוב בנות...!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שהבנתי כמעט אין אישה בחודשים האחרונים שלא חולמת על הלידה שלה או על הבייבי כשהוא כבר בחוץ לפחות פעם אחת
    אני חלמתי שאני רואה את הידיים והרגליים שלו בולטות דרך הבטן ואז תוך 3 לחיצות - ואני בכלל בסלון בבית מארחת! - התינוקת שלי בחוץ וחברה מביאה לי אותה נקיה ולבושה ואני מתמוגגת מהמראה שלה ואני עוד זוכרת שהסתכלתי עליה ואמרתי - יש לה את העיניים שלי - חום דבש....

סיפרתי על זה לרופאה שלי והיא צחקה - אמרה שכולן חולמות על הלידה או התינוק

בעזרת השם שהלידה שלך תהיה מהירה וקלילה כמו בחלום
  • בע״ה ! מקווה בשבילך ובשביל כולנו לידה כמו של תרנגולת:)

• גם אצלי באחד החלומות הופיעה הכף יד הקטנה שלו מהבטן...זה היה מדהים!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • כבר ממהודעה הבנתי מה יהיה כתוב בפנים....

• שיתגשם.אמן
  • לפעמיים חלומות מתגשמים.. מקוווה שזאת הפעם!
    שתהיה לך לידה קלה אמןןן

• בטטה אדומה הלוואי ויתגשם
    לידה קלה בעזרת השם

אני חלמתי בחודשים הראשונים להריון מלא מלא חלומות על התינוקי והלידה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה