שחלות פוליצסטיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר ערן בוקר טוב,

קצת רקע כללי - נשואה שנה וקצת, מרגע החתונה מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה לצערי.
    כרגע אני מטופלת שלך (רציתי בהזדמנות הזאת להודות לך על היחס האדיב והרגיש שלך, תודה רבה)

בפעם האחרונה שהייתי אצלך ציינת בפניי שעליי לבדוק פרופיל הרומונאלי, בדיקת שחלות לבדוק האם הן פוליסצטיות ובדיקת זרע לבעל.

1. היום הייתי בבדיקת אולטסאונד שחלות, להלן התוצאות:
    שחלה ימנית: 23 מ"מ X 26 מ"מ, הערות: עם זקיקים קטנים מרובים
    שחלה שמאלית: 28 מ"מ X 31 מ"מ הערות: עם זקיקים קטנים מרובים
    היא גם ציינה בהערה שהשחלות נראות לה פוליסצטיות. האם לפי התוצאות גם לך זה נראה כך?
    2. טרם ביצעתי את הפרופיל הורומנאלי (שלפני 5 חודשים עשיתי ויש לציין כי ויצא תקין)
    3. לגביי הבדיקת זרע - כרגע אין עם מי לדבר, בעלי לא מוכן לעשות את הבדיקה האם יש סיכוי שאני מקבלת מרשם לאיקקלומין בשל התוצאות של השחלות ללא בדיקת זרע? אני הבנתי מרופאים וגם מקריאה שלי שבאמת מה שעוזר לשחלה פוליסטית זה האיקקלומין ואני מאוד רוצה להתחיל טיפול כלשהו ולא לבזבז את הזמן ולהמתין בעוד שאני יודעת שיש לי שחלה פוליצסטית.

תודה רבה רבה לך, אתה מקסים.

יום נעים.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. כן, אכן נראות פוליציסטיות
    2. ייתכנו שחלות פוליציסטיות גם עם פרופיל הורמונלי תקין
    3. נכון, אפשר לקחת איקקלומין
    אבל מבלי ספירת זרע יכול להיות שהטיפול יהיה לחינם
    משום שגם בזרע תתכן בעיה וחשוב לדעת זאת לפני בחירת הטיפול

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה