היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם העגלה שלי לא הייתי באה עם תיק בטוח הייתי מזמינה..
מה איתך לולי? עשית כבר הזמנה בסוף?
כן שבוע שעבר הזמנתי הכל איזה כיףףף הכל ורוד חחחח
גם לי נראה קטן... אני מרוצה סוף הדרך מהתיקים של סימפלי גוד בשילב. גם התיקים של גיטה מעולים. חפשי קופונים/הנחות.....
איזה כיף!
כן אויסטר מקס... עגלה מהממת :)
כן התיקים של שילב נהדרים יש בהם הרבה מקום אני יקפוץ לראות בחנות
לגבי הגיטה חשבתי לקנות אבל הגיסות שלי אמרו לי שמיותר להוציא על תיק 450 ש"ח ושאני לא ישתמש בו לאורך זמן , וחבל על הזמן - זה באמת המון!
לדעתי עדיף להשקיע עוד 50 ש"ח וללכת על הסימפלי גוד תקפצי להתרשם
כן אני אלך.. תודה שירושש
Sofi25 מניסיון של חברה מאוד קרובה, התיקים האלו לא עמידים במיוחד
באמת? תודה שאמרת לי! אני בכל מקרה לא מתכוונת לקנות כרגע כי העגלה שלי באה עם תיק, אבל טוב לדעת!
אני שונאת תיקים מגושמים אחרי בערך חודש זנחתי את התיק של סימפלי גוד (אגב בשילב הם סתם יקרים ,יש מקומות שמוכרים אותם יותר זול בהרבה ) ועברתי לסתם תיק רשת של מיננה שקניתי בחנות יד שניה ב15 ש"ח . מכניסה פנימה סינר הנקה 3-4 חיתולים , מגבונים ,חיתול בד ,ארנק ,בגד החלפה אחד ,בקבוק מים שלי, מפתחות וטלפון וזהו . כבד לי ולא נוח לי ללכת עם תיק . מעדיפה תיק גב פשוט של בית ספר ולא תיק עגלה .