אמהות - רושמת גם פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    עומר בן כמעט חודשיים, לא מתעניין בכלום לאורך זמן...
    אני שמה אותו באוניברסיטה והוא בשקט אולי 5 דקות משחק
    ואז מתחילות הצרחות!
    מרימה ומלטפת, מנחמת, מנשקת, משחקת איתו ומנסה לשים אותו שוב ושוב צרחות!!
    שמה אותו על הבטן שיחזיק את הראש למעלה (טרם הוא עושה את זה) שוכב ובוכה, מנסה לגרות אותו שישמע אותי, כפיים, רעשנים וכלום..לא מרים את הראש ולא נעליים. רק בכי ובכי...שוב חוזרת הסאגה מרימה וכו וכו...
    שמה אותו בטרמפולינה עם מובייל, כלום! צרחות ובכי, אני לא מרימה רק מלטפת ושרה לו וכלום!! ממשיך לצרוח עד כדי שיעול, חנק ואפיסת כוחות...הוא כל הזמן רוצה אותי אותי ואותי וידיים!! יש לציין שגם מהידיים מתעייף ובוכה (וגם אני!) ואז אני מנסה לשים אותו איפשהו שישחק ושוב בכי ובכי..לא יודעת מה לעשות כבר!! לא רוצה ויכולה לשאת אותו כל היום על הידיים, חייב לשחק ולהתפתח! כדי לרשום את ההודעה הזו שמתי אותו
    בטרמפולינה והוא צורח כבר קרוב ל20 דקות...שום נחמה שלי לא עוזרת, לא מוצץ ולא כלום!! לא מתעניין בשום דבר ושום דבר גם לא מושך את תשומת ליבו לאורך זמן!!
    אני מאיושת לגמרי!!
3 תגובות
עמוד 1
  • מאמי יכול להיות שיש משהו שמציק לו?
    תבדקי חלילה כאבי אוזניים וכאלה...
    לבנתיים חיבוק ענק
  • ככה זה בגיל הזה. אם היה להיפך זה היה מדאיג.. האוניברסיטה, טרמפולינה וכו מיועדים החל מגיל חודש והם לא מחזיקים שם יותר מ -5 דקות. זה אכן גיל של ידיים.
    תזכרי שהכל זמני מאוד. כשהם מתחילים לזוז ולזחול (בערך בגיל חצי שנה) אז הם כבר לא רוצים ידיים. הם רוצים להיות חופשיים. אפשר לפרוס להם על הרצפה והם נהנים לחקור את הסביבה.
    גם על הבטן קשה להם בשלב זה כי קשה להם להחזיק את הראש.
    בקיצור התנהגות נורמלית
  • מוכר!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה