MARGO - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לך....
    עכשיו קראתי את ההודעה שהגבת לי והחלטתי להגיב לך עליה באופן אישי...
    אני קוראת את מה שכתבת ונדהמת מהדימיון של מה שעברנו...
    (אפילו לרגע פזלתי לראות מה כתבתי ולוודא שאת לא מגיבה בדיוק למה שכתבתי...)
    בקיצור... אז גם אני IVF ראשון... גם אני חוויתי לפני כשנתיים הפלה נוספת-מאותה סיבה של אי התפתחות...
    וגם אני החלטתי לעשות לרגע הפסקונת ולבדוק מול מומחה את הנושא הבעייתי שחזר על עצמו פעמיים...
    ולשאלתך, כן, יש לי 5 מוקפאים ברוך ה'!
    נקווה שלא נצטרך להשתמש בהם וניקלט באופן טיבעי כמו אחד הסיפורי ניסים האלו (שקורים לא מעט...)

אז יקירה,
    מחזקת אותך
    ובהצלחה
8 תגובות
עמוד 1
  • לילי היקרה , כל כך ריגשת אותי , אני גם הזמנתי לי תור להמטלוג בתחילת חודש , כבר עשיתי בדיקות לקרישיות צריך רק להראות לו , ולראות אם אכן יש במה לטפל או שזה היה צירוף מקרה מצער, יש לי ילד נשואי קודמים , הריון איתו היה טיבעי ותקין לגמרי , לא יודעת למה הפעם הולך כל קשה , יש לי משפחה כזאת פוריה , כל פעם משהי יולדת במשפחה , אז תתארי לעצמך כמה זה קשה, אפילו עשיתי שוב היסטרוסקופיה כדי לבדוק שאין הדבקיות לאחר הפלה., לא רוצה למהר , מעדיפה לבדוק, הבנתי כבר שתשובה חיובית לא מבטיחה לך כלום, צריך שגם כל הריון יעבור תקין וכייפי . בהצלחה מאמי ובשורות טובות .

/]
  • לילי היקרה , כל כך ריגשת אותי , אני גם הזמנתי לי תור להמטלוג בתחילת חודש , כבר עשיתי בדיקות לקרישיות צריך רק להראות לו , ולראות אם אכן יש במה לטפל או שזה היה צירוף מקרה מצער, יש לי ילד נשואי קודמים , הריון איתו היה טיבעי ותקין לגמרי , לא יודעת למה הפעם הולך כל קשה , יש לי משפחה כזאת פוריה , כל פעם משהי יולדת במשפחה , אז תתארי לעצמך כמה זה קשה, אפילו עשיתי שוב היסטרוסקופיה כדי לבדוק שאין הדבקיות לאחר הפלה., לא רוצה למהר , מעדיפה לבדוק, הבנתי כבר שתשובה חיובית לא מבטיחה לך כלום, צריך שגם כל הריון יעבור תקין וכייפי . בהצלחה מאמי ובשורות טובות .

/]
  • אז מאחר ועדיין לא התחלתי בבירורים... אשמח לקצת ידע..
    המטלוג זה רופא כביכול שבודק את נושא הדם?..
    והרופא שלך שלך אותך ללא כל בעיה לבדיקת קרישיות?...
    כי הבנתי ש2 הפלות ברצף עדיין לא נותנים איזושהי בדיקה/טיפול בנושא...
    בקיצור אשמח לשמוע איך כל זה עובד...

תודה
  • כן המטלוג זה רופא שבודק דם , כן רופא שלי בעצמו אמר לא לרוץ לעשות החזרת עוברים לא לפני שאני בודקת את עניין של קרישיות , תבדקי את זה מול רופא שלך , ועוד עצה המטלוג מקבל רק בבית חולים ותורים נורא ארוכים , ברגע שתקבלי הפניה מרופא נשים , תשלחי אותה לכמה בית חולים למכון המטלוגיה , כדי לראות איפה יש תור הכי קרוב, תתקשרי הם היתנו מספר פקס תשלחי להם הפניה , תתקשרי לבדוק אם הם קיבלו ועל דרך תבקשי תור הכי קרוב שיש .אולי באחת מבית חולים יהיה משהו פנוי מהר. בהצלחה .
  • תודה על ההמלצה
    הבדיקת קרישיות מהי בדיוק?... בדיקת דם??...
  • זאת בדיקת דם , אבל עושים את זה במעבדת מיוחדת במסגרת קופה , רק תבררי אצל אחות בקופה שלך איפה את עושה את זה . בהצלחה מותק.

/]
  • זאת בדיקת דם , אבל עושים את זה במעבדת מיוחדת במסגרת קופה , רק תבררי אצל אחות בקופה שלך איפה את עושה את זה . בהצלחה מותק.

/]

/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה