וקנין יקרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך את מרגישה ? אני קוראת מה שאת רושמת ועצוב לי שאת סובלת...מקווה שיעבור מהר את לוחמת ואת תתגברי !
    תגידי איפה ילדת ?
    את מחולון לא?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • בהתחלה לא הבנתי על מה את מדברת ואז קראתי את השרשור של וקנין....
    את צודקת - בשום מקום לא מכינים אותנו לאפשרות שיהיה כזה סבל נוראי לאחר הלידה. תמיד רק מדברים על הכאבים שיכולים להיות בלידה עצמה ואחר כך כאילו את מבריאה תוך ה 48 שעות של האשפוז...

אני מאחלת לך וקנין שתרגישי טוב ותחלימי מהר
    אל תתייאשי, אני בטוחה במאת האחוזים שלאחר שהכאבים יעלמו או לפחות ירדו, את תתחברי לבייבי שלך ותעשי מקלחות ותאכילי בעצמך.

תהי חזקה
    שולחת לך המון
  • תודה יקירות!!
    זה מחזק מאוד התמיכה והפרגון שלכן.

כן אני מחולון, גם את?....

הכאבים מתגברים מיום ליום... בבוקר התעוררתי לגלות שהחלב הגיע סוף סוף.
    ואיתו כמובן גם כאבים בשדיים.. אני מאוד מתלבטת מה לעשות כרגע הבובה שלי אכלה עד כמה מטרנה ונראה שהיא ממש בסדר עם זה...
    האם לנסות להניק?! אני קצת מרחמת על עצמי אני יודעת שלייצר חלב זה כואב מאוד לא בטוחה שבא לי על אקסטרה כאב...

האם זה נורא לתת מטרנה? המצפון לא שקט..

• תניקי! יא מהבולה!
    בטח שתניקי!
    אף חברה בעולם לא יכולה לייצר את מה שגורם לך לכאלו כאבים!

• לשאלתך.. ילדתי באיכילוב (עם שירין).
    סה"כ היה בסדר
    מאוד אהבתי את היחס והטיפול ב"טרום לידה"
    כמובן שלאור הלידה הסיוט שעברתי הכל נזכר כחוויה רעה
    אבל הטרום לידה היה אחלה...
    אחכ עברתי ליולדות ב'...שם פחות היתי מרוצה.
    (חשוב לציין שהיה עומס יולדות..תפוסה מלאה הם ממש נאבקו על כל מיטה).
    הם מאווווווד מקפידים על שעות ביקורים
    שעה וקצת שלוש פעמים ביום וזהו.. אין לינת בני זוג
    אם זה טוב או רע זה לשיפוטך...

• זה מאחורייך ....הכי חשוב תשמרי על עצמך תנסי להניק זה מאוד מאוד חשוב גם לך וגם לבייבי...(מוריד הרבה קלוריות )
    החלמה מהירה ורק טוב!!!
    חשבתי דווקא שילדת בוולפסון כי אני מתכננת שם בע"ה

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • מאמי תנסי להניק.מי כמוני יודעת שזה מציק ולא נעים אבל זה עדיף ממטרנה. אני לא הצלחתי להניק כי הפיטמות שחי קצת דפוקות (שטוחות או שקועות או איך שלא קוראים לזה ) ונהיה לי גודש והגודש גרם לרגישות וכאבים בחזה.
    קניתי משאבה ידנית של אוונט שעושה אחלה עבודה וניפטרתי מהגודש הכואב.אני לא מניקה מהציצי כי העצלני הקטן שלי לא מעוניין כל כך ונאבק בי אבל אני משלבת לו חלב שלי עם מטרנה כי לא יוצא לי הרבה חלב ומשום מה גם אחרי שאכל בקבוק של 60 מהחלב שלי תוך שעה וחצי הוא נהיה רעב אז אני נותנת לו מטרנה.
    לפני שתרצי לנסות להניק תעשי מקלחת חמה עם מים ימים על החזה.זה פותח את הצינורות והחלב יוצא יותר טוב.תקחי את החוויה הזאת כדרך שלך להתחבר לילדה שלך כי בסך הכל היא מאוד זקוקה לחום גופך ולשמוע את דפיקות הלב שלך כשהיא שכובה על החזה שלך.במידה ותתייאשי ולא תצליחי אז לא נורא אל תקחי את זה קשה ואל תאשימי את עצמך כי כל אחת שונה מהשניה ומה שמתאים ונוח לאחת מכאיב ומתסכל את השניה..אז אל תסתכלי וטל תשווי את עצמך לאימהות אחרות.את הכי טובה בדרך שלך להיות אם.
    מה שכן הייתי ממליצה לך זה פשוט לנסות בשביל הסר ספר למען עצמך.אולי תופתעי מעצמך לטובה.. בהצלחה יקירה.
  • ב"ה

מותק!!! אני ממש מבינה אותך. גם לי זה קרה אחרי שילדתי את הבכור!
    הכאבים!!!!!
    הגעתי למיון עם כאבים בתפרים וחום של 40 מעלות עקב גודש!! תזהרי מאמי! קיבלתי כמובן אנטיביוטיקה כי התפתחה לי דלקת בשד

תנסי להניק, הכאבים לאט לאט מופחתים גם אני אחרי 3 לידות עדיין כואב לי להניק בהתחלה אבל עם הזמן את ממש מתחילה להנות מזה וגם כבר לא כואב!

גם לי הייתה לידה ראשונה סיוטית וב"ה בלידה השנייה הייתה לי חוויה מתקנת!! התאוששות קלה..... וגם בקשר להנקה עם בכורי לא הנקתי ועם השני הנקתי 9 חודשים!

תנסי להניק אבל לא במחיר שפיותך,
    ומה שתחליטי בינך לבין עצמך ואל תתני לאף אחד להתערב בזה!!
    [URL=http://www.lovetextlive.com]

• האמת היא שאתן צודקות אני פשוט נורא מרגישה ששופטים אותי כל הזמן.
    כל אחד ששומע שאני לא מניקה מעקם פרצוף ואני צריכה להצטדק ולהסביר...
  • יקרתי תמיד יהיה לאנשים מה לומר ...
    תתעלמי אף אחד לא נולד אמא לומדים ומסתגלים כל יום
    תעשי מה שמרגיש לך נכון
    ילד נינוח כשהאמא נינוחה...
    אם את צריכה אני גרה ליד חולון אשמח לסייע בכייף
    בריאות ובהצלחה

• וקנין ,השאלה היא מה את רוצה ?!
    אני אגיד לך את האמת ,לדעתי אף אחת לא חייבת להניק ,כי היא פשוט לא חייבת שום דבר לאף אחד .
    אני בעד לנסות ,כי להפסיק תמיד אפשר
    את יכולה גם לשלב ,לתת חלק מהארוחות בקבוק וחלק להניק ,זה בטוח לא יזיק לבת שלך . נכון שהיא מסתדרת מצויין עם מטרנה ,אין תכלס אין כמו חלב אם . אני בתור חברה שלך למשל הייתי אומרת לך תזמיני יועצת הנקה הביתה ותנסי להניק ,מה יש לך להפסיד? מקסימום אם תצליחי תחסכי כמה מאות שקלים בחודש ,ואם לא לפחות ניסית .
  • מסכימה לגמרי עם הבנות
    שיעקמו פרצוף עד מחר יאללה שתנו גז

תרגישי טוב בובה
    תעשי מה שטוב לך ושאת מסוגלת.

אני רק קוראת על הנקה ובא לי לבכות
    מתה לחזור להניק

• האמת שכן..
    חבל לי לפספס את החויה הזו..
    מישהי מכירה יועצת הנקה טובה?..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה