חייבת לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    אני ממש בתחילתו של הריון, איחור בוסת של כמעט שבוע ואחרי בדיקה ביתית חיובית ובדיקת דם חיובית.
    היום הלכתי לרופא כי לפי מה שהבנתי זה מה שצריך לעשות כשמקבלים בדיקת דם חיובית והחוויה היתה פשוט נוראית.
    הוא היה מגעיל בקטע אחר, אמר לי שמה פתאום אני באה אליו אחרי רק שבוע איחור, ושאין שום דבר שהוא יכול לעשות עכשיו ומה זאת ההיסטריה הזאת ונתן לי הרגשה פשוט נוראית. כל ההתרגשות עברה לי, יצאתי מהמהרפאה ופשוט פרצתי בבכי.
    ברור לי שיש מצב שאני יותר רגישה מבדרך כלל אבל הייתי דיי בשוק.
    זהו, הייתי חייבת לשתף .. תודה :)
7 תגובות
עמוד 1
  • צר לי שהצטרכת לעבור חוויה כזו נוראית
    בפגישה הראשונה עם הרופא
    כנראה היה לו יום מתוסבך.
    ממליצה לך לעבור רופא באופן מיידי...

אני עם נהוראי גיליתי את ההריון בשבוע 7
    התקשרתי למרפאה בלחץ אטומי
    המזכירה צחקה והרופאה קודם כל התרגשה ואמרה מזל טוב
    זו רופאה. עם כל המקצועיות שבדבר.

חיבוקי

• מי זה הרופא הזה? באת אליו אחרי בדיקת דם. מה הוא רוצה?
    אמנם דופק הוא לא יכול לראות אבל יכול לראות שק היריון.
    את בהיריון ראשון עשית בדיקת דם שיצאה חיובית, את אמורה ללכת לרופא והוא אמור לכוון אותך ולהגיד לך מתי לבוא לבדיקה הבאה.
    פשוט תחליפי רופא. ואל תקחי אישית טיפשות של אדם.
    תקבעי לרופא אחר ועדיף בשבוע 6 כדי שיראו כבר דופק וככה תצאי רגועה מהבדיקה.
    בשעה טובה ושיהיה המשך קל ותקין
  • רופא מטומטם!
    ואולי באמת היה לו יום נאחס והוא החליט להוציא את זה עלייך
    בכל מקרה - הוא באמת היה אמור להגיד לך מתי כן להגיע אליו. תחליפי רופא והכל יהיה בסדר
  • ממליצה בחום להחליף רופא
  • אוי כמה חבל שזה לא קרה בנוכחותי כי שולחנות היו עפות באויר במשרד שלו.חצוף כזה..גברים!זאת הסיבה שבחרתי רופאת נשים ולא זכר שמבין בעניינים נשיים כי את נישמתינו ואת ליביינו הם לא יבינו.
    אנחנו נתרגש פה בשבילך..ותבדקי אפשרות להחליף רופא כדי שבפעם הבאה לא תצטרכי ממחטה כשאת יוצאת מהמשרד שלו.את צריכה מישהו קצת יותר רגיש ונעים..
  • ב"ה

מאמי זה ממש לא קשור לרגישות בהריון!
    הרופא היה ממש מגעיל אלייך,
    הייתי ממליצה לך לעבור רופא, כי בכל זאת צריך לבקר אותו כל חודש וחצי!
    [URL=http://www.lovetextlive.com]

• איזה מגעיל , לפחות את יודעת שאליו את לא חוזרת, נכון? וזה לגמרה לא נכון שאין לו מה לעשות איתך, נכון שלא ניתן לראות דופק בשלב זה אבל ניתן לראות שק הריון, ניתן להסביר על מהלך ההריון, בדיקות שתצטרכי לעשות וסתם אפשר לומר גם בשעה טובה אם תרשמי מאיפה את בארץ אולי נמליץ לך על רופא אנושי.
    בנתיים תקבעי טורים לבדיקות- אל תחכי כי אחר כך היה לך קשה למצוא טורים. שקיפות עורפית בשבוע 11-14 וסקירה ראשונה (אם את רוצה) בשבוע 14-16
    אם את בכללית אז יש שירות של אחות ליווי הריון.
    אז בשעה טובה -הריון קל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה