איקקלומין וקבלת מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    למי מכן שלקחה איקקלומין, האם הווסת אמורה להגיע בדיוק שבועיים אחרי הביוץ?
    או שהוא עושה איזשהן תופעות לוואי בנושא?
    תודה רבה
3 תגובות
עמוד 1
  • עלי האיקקלומין בכלל לה השפיע...
    ולא שיבש כלום...
    אבל זה כמובן אינדיבידואלי.. את יודעת...

בהצלחה
  • אני מקבלת מחזור בסביבות 35-42 יום מהמחזור הראשון, בחודשים של האיקקלמין קיבלתי בידיוק אחרי 31 יום..
    אני חושבת שהחודש הראשון הוא מה שיגיד לך כל כמה זמן תקבלי, קחי בחשבון שלפי מה שהבנתי בחודש הראשון עם האיקקלמין הגוף מקבל הלם...
    בהצלחה!
  • תודה, איזה מקסימות שאתן עונות.
    הגוף שלי (והנפש) באמת מעט בהלם החודש.
    לפני כן לא היה לי מחזור סדיר בכלל (מאז הפסקת הגלולות), לקחתי מינון של 1 כדור ביום ומסתבר שזה משפיע עלי יותר מדי טוב ואני צריכה להפחית מינון.
    אני עדיין בשלבים של הכרות עם הכדור, מקווה שזה לא ישבש יותר מדי.

אם אקבל מחזור בשבוע הבא (בתקווה רבה שלא אקבל ושנקלטתי), אני צריכה שוב לחזור לרופא ולקחת מרשם נוסף לכדור. בעיקרון צריך להתחיל את הכדורים ביום החמישי למחזור? (אני לא זוכרת, כי לי ספציפית הוא נתן אחרי בפעם הראשונה..).
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה