היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אזז אתמול הייתי אצל הרופא החדש (אריה ברקוביץ) ואני ממש מרוצה!!! תודה לtals27 על ההמלצה!
11 תגובות
עמוד 1
היי חסרת סבלנות איזה יופי, אני ממש דמחה בשבילך לפעמים צריך להחליף רופא אני הייתי בתל השומר,אבל זה לא יצא לפועל, בלי כל הבדיקות הם לא מוכנים להתחיל אפילו הזרעות עם הורמונים, והרופא רוצה שאני יעשה קודם הזרעה אז חזרתי לרופא שלי,יש לי היום תור אליו ונתחיל טיפול של הזרעה עם הורמונים ונחכה לתשובות של הועדה לגבי ההפריה ונעשה באסף הרופא, שמעתי על המחלקה שם דברים טובים גם אצלי רק שעברתי לרופא שלי הוא טיפל לי בבעיה שהייתה לי, מה שלא עשו לפני אם לא הוא, אני לא יודעת כמה זמן עוד הייתי מנסה על כלום
שיהיה בהצלחה ושיהיה בשורות טובות
וואו איזה כיף! יש בנות שקצת נבהלות ממנו.. הוא סופר קורקטי! בעניין זמן ההמתנה - אין מה לעשות, ככה זה אצלו, הוא קובע תורים מהיום למחר ויש ימים שיהיו לך תורים גם בשעות מופרעות (23:30??), את תכנסי לחדר המתנה והוא יהיה מלא מפה לפה כאילו שזה 17:00... אבל - אני שמחה שמצא חן בעניך ואתם בעניינים! לפעמים משנה מקום משנה מזל!
לי יש היום שקיפות.. מקווה שהכל בסדר.. בפעם הקודמת שהגעתי לבדיקה הזאת גיליתי שהעובר הפסיק להתפתח 3 שבועות קודם... אז אני מלאת חששות בעיקר כי הפעם יש לי תאומים בבטן..ויש לי אפס תופעות לוואי ש"יוכיחו" לי שאני בהריון...
חסרת סבלנות - אולי את צריכה להחליף את היוזר שלך... מאחלת לך הרבה סבלנות ובשורות טובות בהקדם!
בהצלחה
הי, שמעתי עליו שהוא רופא טוב . מישהי שעובדת איתי כבר פעם שנייה בהריון ( עם ילד שלישי ) אחרי הטיפולים אצלו
איזה יופי!!
בהצלחה מאמי!!!!
ליטלילי
איזה יופי!!
בהצלחה מאמי!!!!
ליטלילי
שירוש בהצלחה מאמי ובשורות טובות , רק לא הבנתי הלכתם לפרטי או לרופא בקופה??
/]
תודה בנות :) בהצלחה לכולנו!! מרגו - הלכנו דרך הקופה אבל הוא גם מקבל פרטי.. בדקתי עם המזכירות אנחנו לא משלמים יותר מביקור רגיל והוא ממש מרגיש כמו פרטי, נחמד מאוד. אני מאוד מאוד מרוצה!! הרבה זמן לא הרגשתי ככה! (והוא הרופא הרביעי שאני מחליפה!)
אני ממש שמחה לשמוע מאמי, מקווה שזה הרופא האחרון שלך בנושא ושגם אותו תעזבי בקרוב
טאלס מצטערת לשמוע על העובר, תתמקדי עכשיו בקטני שבבטן ותתנחמי בכך שעברת איתו את התקופה המסוכנת, בשעה טובה נכנסת לשליש שאפשר להנות בו מההריון, מאחלת לך מפה הריון משעמם וקליל
אז כן שילמתם לו כסף ? כי לרופא שלי בקופה אני לא משלמת כשאני מגיעה , אני משלמת רק שאני אצל רופא פרטי שיש לי. טוב העיקר שיהיה תועלת ממנו מאמי .