אז הכאבים חזרו לי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב כאבי גב תחתון.. שמוקרנים לכיוון הרגליים
    הכאב הוא דיי אחיד.. לא ממש בא והולך..
    איך אפשר לתזמן דבר כזה???

ככה היה לי שבוע שעבר.. כשהתחילו הצירונים...
    הכאבי גב עברו לבטן.. אבל גם אז לא תזמנתי..

מי יכולה לעזור לי??
    מה עושים עם הכאב הזה???

8 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שזה בעיקר מכובד
    לא צירים
    ניסית לשכב?
    אם תראי שלא עובר לכי להבדק. לא תפסידי.....

תרגישי טוב!
  • תנוחי מותק..
    תרימי רגליים תראי מה קורה ...

• זה הקטע.. אני כל היום בשכיבה
    חופשת מחלה מהרופא בעקבות הצירונים
    אני מתהלכת בבית לכמה דקות בלבד בשביל להזרים דם...

וכואב לי גם בשכיבה
  • יקרתי יש מצב שפשוט יש לחץ על האזור
    תקפידי על מנוחה אולי הבייבי נשען על עצב וזה לוחץ
    תנסי לדבר ללטף את הבטן שירגע
    תשתי המון המון המון
    תעקבי אחר תנועות 3*3
    אם לא שקט לך גשי להבדק
    בריאות

• אני גם סובלת מכאבי גב תחתון אבל לי זה מתפשט לבטן..וגם אני עם צירים מוקדמים משבוע 33 ..עיסוי יכול לעזור מאד!! אני עושה טיפול פעם בשבועיים זה באמת עוזר..אבל שיש צירים חזקים הכאב פשוט מופיע ונעלם..
    .לפעמים גם בלילה אני מבקשת מבעלי לפני השינה ללחוץ לי על הנקודות שכואבות לי..
    בהצלחה
  • אני גם סובלת מכאבי גב תחתון אבל לי זה מתפשט לבטן..וגם אני עם צירים מוקדמים משבוע 33 ..עיסוי יכול לעזור מאד!! אני עושה טיפול פעם בשבועיים זה באמת עוזר..אבל שיש צירים חזקים הכאב פשוט מופיע ונעלם..
    .לפעמים גם בלילה אני מבקשת מבעלי לפני השינה ללחוץ לי על הנקודות שכואבות לי..
    בהצלחה
  • מה הכוונה תנועות 3*3?

• 3 תנועות לפחות 3 פעמים ביום
    ספרי את תנועות העובר שלוש פעמים ביום: בבוקר, בצהרים ובערב
    אם בתוך חצי שעה הרגשת 3 תנועות תוכלי להפסיק לספור עד למועד הספירה הבא אם בתוך 30 דקות ספרת פחות מ - 3 תנועות תשתי תאכלי תשכבי על הצד ותמשיכי לנסות המשיכי עוד חצי שעה לא הצלחת תשתי תאכלי תשכבי על הצד ותמשיכי לנסות אם בתוך4 שעות חשת תנועות תוכלי להפסיק לספור עד למועד הספירה הבא אם במשך 4 שעות חשת תנועות או לא חשת כלל בתנועות, פני לבדיקה חשוב מאוד !!!!
    אם אין אופציה לשכב פשוט להיות בפינה שקטה להתרכז ולבדוק...
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה