איקקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    היום הייתי אתל הרופא שהחליט שאני צריכה לנטול איקקלומין.
    בנוסף הוא הביא לי גם עוד כדור שתומך ברירית במידה והאיקקלומין משפיע לרעה על הרירית...
    יש לציין שבעלילא ביצע בדיקת זרע וכי ני בלי נדר חודש הבא אתחיל את הטיפול.
    יש כאן בנות שנקלטו רק מהכור בלבד? באיזה סבב? ושאךה קצת חשובה - האם זה משמין/מנפח...?

מקווה שבעזרת ה' כולנו ניקלט בהקדם ונבשר בשורות טובות
8 תגובות
עמוד 1
  • הי!
    אני עברתי שני סיבובים עם איקוקלומין, היה ביוץ, אבל לא היה הריון.. הבעיה יכולה להיות אצל הגבר, חשוב ביותר לעשות בדיקת זרע!
    לא השמנתי מזה :)
    בהצלחה!!!
  • אני נקלטתי בפעם הראשונה בעזרת איקקלומין, וזאת למרות בדיקת זרע די גרועה של בעלי.
    לא היו תופעות לוואי.
  • באמת?
    שוב, בעלי טרם ביצע בדיקת זרע ואני די חוששת...
    אבל יחד עם זאת מאוד מרגיע לשמוע דברים חיובים.
    אז לא הבנתי, אמרו לכם שהזרע חלש ובכל זאת לקחת איקקלומין בלי טיפול נוסף?
  • כן.
    האיקקלומין עזר. צריך להיזהר מריבוי עוברים.
  • זה בדיוק הפחד שלי...
    כמה זקיקים בשלים היו לך?
  • בס"ד

בבן שלי לקחתי איקקלומין והתוצאה נסיך מקסים בן 3 וחצי בילדה כבר היה לי נס ונקלטתי טבעי לגמרי ישתבח שמו , אני מאחלת לך קליטה מהירה ו9 חודשים עגולים עם בידיים

• אמן ואמן!
    כולי בצפייה כבר לנסות את הכדור, הלוואי ויעזור...
    אבל שוב, גם את...לא חששת מיתר זקיקים? כמה היו לך?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה