מעדכנת - אחרי שקיפות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אמנם "שייכת" לפורום למעלה אחרי שנקלטתי.. אבל משום מה אני חשה פה יום בבית..
    אז בקצרה-אני אחרי 5 הזרעות ו2 שאיבות, הריון אחד שהתסיים בגרידה בשבוע 12 אחרי שהעובר הפסיק להתפתח ואז הריון תאומים.
    בשבוע 6 ו8 נצפו 2 עוברים עם דופק והאושר היה אדיר.
    היום בשקיפות (שבוע 13) הסתבר שעובר אחד הפסיק להתפתח אבל עובר אחד משתולל ובועט (85% שזה בן..)
    כ"כ כואב הלב להגיע לשלב הזה ולראות את זה.. צריך להגיד תודה שהיו 2.. כך לפחות נשאר אחד בריא.
    העובר שלא התפתח אמור להספג באיזה אופן, לא מוציאים אותו החוצה..
    פשוט לא יאמן מה אנחנו צריכות לעבור.. כמה ההליך הזה קשה ואורך.
    עכשיו צריכה לשמור טוב טוב על הפיץ הקטן בבטן..

3 תגובות
עמוד 1
  • טלוש היקרה כואב על עובר שהפסיק להתפתח אבל משמח מאד שהעובר נוסף בסדר ברוך השם, תשמרי עליו מאמי והמשך תקין וכייפי , הם אמרו לך מה סיבה שהוא הפסיק להתפתח (אבל למה אני שואלת אף פעם אין להם תשובות . הכי מוזר למה אנחנו לא מרגישות שקורה משהו לא וטוב בבטן , אולי צריך לעשות אולטראסאונד כל שבוע.

/]
  • אין לרופא ממש מה להגיד.. הוא אומר שזאת דרך הטבע, שכנראה העובר לא היה תקין ועדיף שזה קרה ככה מאשר בשלב מתקדם יותר של ההריון.
    לגבי א"ס כל שבוע - אני מבינה מה שאת אומרת אבל בתכלס זה לא היה נותן הרבה - גם אם הייתי מגלה את זה לפני שבועיים.. זה לא שיש איך למנוע את זה..
  • טל מקסימה! את תמיד שייכת לנו :)
    שמחה בשבילך שהעובר ממשיך להתפתח וגדל לו :) ומצטערת מאוד על העובר שהפסיק :(

מחזיקה לך אצבעות להריון תקין בריא שייסתיים בידים מלאות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה