גודל הבטן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    התחלתי חודש 7 וכולם בשוק על כך מכווןן שלטענתם הבטן שלי קטנה, והאמת שאני מסכימה. עד כה תירצתי את זה לעצמי בתור שאני צרה עם חזה גדול , או קטנה ורזה, וכו' אבל אתמול היה לי קשה לישון כי ניכנסו לי מלא רעיונות ומחשבות. ישנן נשים שיש להם בטן גדולה מידי ואז יש להם סיכוי לרעלת הריון וכד', השאלה אם גם יש משו בבטן קטנה? עשיתי בדיקת מערכות מאוחרת ואמרו לי שהכל תקין וטוב ב"ה..האם אני דואגת לחינם ומכניסה לעצמי סתם מחשבות? ואין בכלל שום דבר רע בבטן קטנה? (לצורך הדמיון שלכן, זה נראה שאני אולי מתחילה 6..משו כזה..)
    תודה!!!

ח.ר
6 תגובות
עמוד 1
  • אין שום קשר בין עליה במשקל לגודל העובר...
    אני מתחילה חודש שמיני עליתי רק עשר קילו
    זה שטויות...
    הכל תקין? זה מה שחשוב!

• אני פגשתי לא מזמן אישה בחנות של בגדי הריון שסיפרה שהיא בסוף שמיני ולא חלמתי שהיא בהריון בכלל!!!
    חשבתי שהיא בטח באה עם חברה או משהו כזה.
    אמרתי לה שאני ממש מקנאה בה שאני רק בתחילת שישי ונראית כאילו אני סוחבת איזו שלישיה.
    היא אמרה לי שלא כדאי לי לקנא בה בכלל כי היא גם לא מרגישה בהריון בכלל, לא מרגישה תנועות, לא חוסר נוחות, לא כאבי גב כלום!!!!
    היא הולכת כל יומיים למוקד כדי לעשות מוניטור כיא מפחדת שהיא סתם מדמיינת שהיא בהריון.........
    כך שלכל אלה שמתלוננות כמה שהן כבדות- הנה לכן- מישהי בכלל לא כבדה שעוברת הריון מלחיץ ביותר.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • אם אמרו לך שהכל בסדר אצל העובר והוא גדל יפה אין לך מה לדאוג בכלל... אני ביום הלידה עוד לבשתי חולצות אקסטרא-סמול מלפני ההריון... כשבאתי ללדת צחקו עלי...
  • אני בדרך כלל יורדת במשקל בהריונות וכמעט אין לי בטן..
    שבוע הבא אני בשישי ויש כאלה שהתחילו לראות השבוע ויש כאלה שמופתעים לשמוע שאני בהריון,אין קשר לגודל הבטן, הכל תקין
  • ב"ה הכל תקין! הייתי הרי לא מזמן בסקירת מערכות.מאוחרת..הריון ראשון ולכל משו שאומרים לך, במיוחד אלה עם הנסיון, זה משפיע..ולי עם הדמיונות משפיע ביג טיים.
    ב"ה, טפו טפו טפו ההריון מדהים וכייפי! בתקופה האחרומה כשהתחילו הבעיטות והתזוזות זה קצת כואב לי..אבל חוץ מזה הכל ממש טוב!!
    תודה על ההרגעה בננות..והריון שמייח טוב וקל לכולן!!

ח.ר
  • ממי בהיריון הראשון ראו שאני בהיריון רק בחודש 7!! (בהיריון הזה, לא ראו שאני בהיריון לפני חודש 5, וגם לא ממש. רק בשבוע האחרון התחילו לשים לב ואני כבר בחודש 6)
    יום לפני הלידה, הייתי עם בעלי בחנות לתינוקות והמוכרת אמרה לי "אני מומחית בעניין! יש לך לפחות חודש עד הלידה, הבטן שלך קטנה" ולמחרת בבוקר ירידת מים.. וב"ה תינוקת בריאה ושלמה.
    זה מבנה גוף. כנראה שאת רזה וקטנה ושלא היתה לך בטן לפני ההיריון והבטן שלך היא נטו היריון.
    את יכולה רק להינות מזה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה