גודל הבטן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    התחלתי חודש 7 וכולם בשוק על כך מכווןן שלטענתם הבטן שלי קטנה, והאמת שאני מסכימה. עד כה תירצתי את זה לעצמי בתור שאני צרה עם חזה גדול , או קטנה ורזה, וכו' אבל אתמול היה לי קשה לישון כי ניכנסו לי מלא רעיונות ומחשבות. ישנן נשים שיש להם בטן גדולה מידי ואז יש להם סיכוי לרעלת הריון וכד', השאלה אם גם יש משו בבטן קטנה? עשיתי בדיקת מערכות מאוחרת ואמרו לי שהכל תקין וטוב ב"ה..האם אני דואגת לחינם ומכניסה לעצמי סתם מחשבות? ואין בכלל שום דבר רע בבטן קטנה? (לצורך הדמיון שלכן, זה נראה שאני אולי מתחילה 6..משו כזה..)
    תודה!!!

ח.ר
3 תגובות
עמוד 1
  • אני לא חושבת שיש בעיה
    במיוחד אם הבדיקות בסדר.

גם אני רזה
    גם לי לא הייתה בטן מי יודע מה
    אגב הילדים נולדו 3300 ו-3400

• אל תדאגי, במיוחד כשאת את אומרת שבבדיקה שעשית אמרו לך שהכל תקין.
    אל תקשיבי לאנשים. אם הבטן קטנה יגידו לך בטח משהו לא תקין לכי תבדקי
    אם הבטן גדולה יגידו לך שבטח יש לך תינוק ענקי ושמן
    ובטן גדולה לא אומרת שיש רעלת, זה פשוט אומר שיש לך בטן גדולה.
    לא סתם אנחנו עושות בדיקות כל חודש לוודא שהכל תקין עם ההריון.

אגב, מתי עשית את הסקירה המאוחרת ?
    אם עברו יותר מ 3 שבועות את יכולה לגשת לרופא שיעשה עוד אולטרסאונד רק בשביל להרגיע את עצמך.
    אם היה משהו חריג הרופא כבר היה אומר לך
  • להפסיק לדאוג ובעיקר להנהן ולהגיד בלב חמסה טפו.
    בדיוק כמו שלך אין אותו מבנה גוף שיש לשכנה או לגיסתך, כך גם בהריון. אי אפשר לצפות שאישה רזה תיראה בהריון בדיוק כמו אישה שמנה ואני מכירה לא מעט נשים שבחודש שני נראו כאילו הן בחודש חמישי וההיפך (ולא הייתה שום בעיה רפואית)- זה פשוט עניין של מבנה גוף.
    אם יש בעיה עם בטן קטנה, כל אותן דוגמניות/מגישות (גל גדות, רותם סלע, יונית לוי, יעל גולדמן ועוד ועוד...) כבר מזמן היו צריכות להיות מאושפזות באמצע ההריון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה