:( עם הקטנה במיון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שבהתחלה היא עלתה יפה במשקל והכל היה בסדר, כבר כשלושה שבועות שהיא כל הזמן מקיאה והעליה בהתאם מאד הואטה, אז שלחו אותנו למיון לבדיקות.. מלחיץ להיות פה עם הגוזל הקטן הזה... מקווים לחזור מהר הביתה..

אני מרגישה אשמה.. שכאילו אני לא מטפלת בה מספיק טוב...
14 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמי שלי
    קודם כל חיבוק דב

• תודה שירה ווקנין... בינתיים לא מצאו שום דבר אז נשארו עם רפלוקס, ונתנו איזה נוגד חומציות כטיפול, אבל בינתיים היא ממשיכה להקיא כמויות עצומות בסוף כל ארוחה, וזה נורא מתסכל ומייאש. לפי מה שהבנתי מהרופאה, הטיפול הזה אמור להפחית את הצריבה כתוצאה מהרפלוקס, לא הבנתי איך זה אמור לשפר את העליה במשקל..כרגע מנסה לישון אבל אכולת דאגה
  • כמו ששירה אמרה - את לא אשמה שהילדה שלך מקיאה.
    את מאכילה אותה בדיוק כמו שצריך.
    אז יש לה תגובה לא טובה, הרופאים ימצאו את הבעיה ויתנו לכן פיתרון.
    אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה מלחיץ זה וכמה מתסכל שאת עומדת בצד ולא באמת יכולה לעזור.
    אבל את כן - חיבוק של אמא זה הפיתרון הכי טוב שאת יכולה לתת לה כרגע וזה מה שאת עושה.

היא תבריא והכל יהיה בסדר, היא תאכל ותשאיר הכל בפנים ותגדל לגדולות!

• אויש ריפלוקס

• שירה בדיוק כך!! מייאש ברמות!! היא בת חודש וחצי ושוקלת 3 ק"ג, כל גרם חשוב לנו.... אכן זנטק, עזר לכם? שלחתי לך מייל אתמול..
  • האמת שהזנטק היה לנו ממש נורא... תהל לא הייתה מוכנה להכניס אותו לפה
    הייתה מקיאה כמויות אח"כ אז הפסקתי עם המנות שלו
    נתתי פעם ביום מעט מעט צמוד ללחי (לא ישירות על הלשון)
    בסביבות גיל חצי שנה היה שיפור והפסקתי לגמרי
    פשוט הנקתי כל שעה וחצי במנות קטנות
    ובסביבות גיל 7-8 חודשים הריפלוקס עבר ברוך ה'.

ולא קיבלתי מייל

• הגיעו תוצאות התרבית שתן שלקחו במיון.. הקטנה עם דלקת, ואנחנו בדרך לרופאה לשמוע מה עושים. מקצת שיטוט באינטרנט נכנסתי לדיכאון... :(
  • יוו מאמי... תרגישו טוב
    אל תקראי באינטרנט זה סתם מכניס ללחץ מיותר
    הכל יהיה בסדר בע"ה!!!
    לפחות גיליתם ממה זה ועליתם על זה בזמן
    תהיי חזקה ותעדכני
    חיבוקים

• הטעות הכי גדולה שאנחנו יכולים לעשות זה להסתמך על דוקטור גוגל
    אני הייתי בטוחה שיש לי כל כך הרבה מחלות (שלא נדע מצרות) וכשהגעתי לרופא התברר לי שסתם נלחצתי...
  • בריאות לקטנה
    וחיבוקים לאמא שלה
    את מקסימה ואת אמא מדהימה !!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
  • אויי מתוקה
    לא על הכל אפשר לשלוט ,לפעמים ילדים חולים ולנו אמהות אין שליטה על זה
    לגבי דלקת בשתן ,אז זה מאוד נפוץ ,מה לעשות יש לנו חיידקים בגוף שיכולים בקלות לחדור לשופכה ולגרום לדלקת... הכל יהיה בסדר
    וד"ר גוגל המממ גם אם תרשמי מילה גרביים תקבלי בתוצאות חיפוש שזה סרטן ...חבל להכנס ללחץ ולדיכאון ,אנטיביוטיקה והכל יהיה בסדר
  • רפואה שלמה
  • מה איתה ?

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה