אוף, אפשר לקטר קצת?:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בבית, מצוננת. בלילה הקודם לא ישנתי טוב בכלל בגלל כאבי גב וגרון. היום בצהריים הגעתי למצב ״רגיל״ של כאבי גב שמקשה עליי לשבת ולשכב. החלטתי בכל זאת לנסות את מזלי ולישון שנ״צ. באופן מפתיע דווקא כן מצאתי תנוחה שהגב לא כואב, ונרדמתי עם חיוך של אושר על שפתיי. אבל השמחה היתה מוקדמת... אחרי 20 דק׳ התחיל גל צרבות ממש בלתי נסבלות, לא יכולתי להמשיך לשכב, התעוררתי סופית, התיישבתי במיטה... בקיצור, חזרתי לנקודת מוצא: הגב כואב, מתה לישון.

למה מגיע לנו כל הטוב הזה??....
4 תגובות
עמוד 1
  • אני מרגישה שכולנו מקטרות בזמן האחרון
    כאילו עובר ביננו גל כזה של קיטורים...
    גם אני קיטרתי קצת הבוקר...

תרגישי טוב
  • באסה

• אוההה את מחזירה אותי להיריון - אותו הדבר!!!
    אבל הצרבות גמרו אותי
  • למה מגיע לך כל הטוב הזה? כי את בהיריון בחודש שמיני ואת עוד תתגעגעי לזה.. ובקרוב יהיה לך פיצוי אדיר על הידיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה