היריון או סתם דמיון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן.. נשואה שנתיים ולוקחת בערך 4 שנים גלולות ומקבלת מחזור סדיר כל חודש. הפסקתי גלולות מזה כ3 חודשים בכדי להתנקות ולפני שבוע ניסינו להכנס להיריון בפעם הראשונה.. חייבת לציין שזה היה מוזר בטירוף. המחזור האחרון (היום הראשון למחזור) היה ב9/11 . במהלך כל השבוע יש לי תחושות מוזרות בבטן בגב ודקירות באיבר האם אני במתח ומדמה הריון או שאלו סימנים להריון? או שפשוט אחכה לבדיקה וזהו?? יוו איזה מתחחח אני כל היום חושבת על זה בחיים לא חשבתי שזה יהיה קשה. תודהמראש
17 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    תחושות של הריון ותחושות של לפני מחזור הן ממש דומות ומבלבלות, בעיקר כשאנחנו כל היום חושבות על זה.
    אני כל חודש מרגישה כאילו אני בהריון והמחזור מפתיע
    אני ממש מקווה בשבילך שזה אכן הריון, אבל תחכי שיהיה לך איחור ואז תעשי בדיקת דם או בדיקה ביתית.

מחזיקה לך אצבעות
    בהצלחה!!!
  • תודה!!!
  • הכי טוב בדיקת דם...

בהצלחה!!

ליטלילי

• תודה ליטל.. בכל אופן היום עשיתי בדיקה בייתית ויצא שלילי. ממש מבואסת. זה היום ה28 של המחזור (קיבלתי ב8/11 בלילה זה נחשב?) רציתי לבכות אבל אני לא יודעת אם הקדמתי כי אני אפילו לא יודעת מתי יש לי ביוץ זו פעם ראשונה (מהזכרון שיש לי הביוץ הוא למשך 4 ימים אחרי המקווה?? ). היום במשרד מישהו הביא אוכל וכמעט הקאתי מהריח בחיים זה לא קורה לי אני חולה על אוכלללל חחחח עכשיו נותר רק להמתין למחזור או לאיחור
  • יכול להיות שעשית את הבדיקה מוקדם מדיי..
    אם את יודעת מתי את אמורה לקבל מחזור אז תחכי לאיחור ואז תעשי
    בהצלחה!
  • יכול להיות שהתופעות פסיכולוגיות אבל גם יכול להיות שעשית את הבדיקה מוקדם מדי כי את לא יטדעת מתי היה הביוץ...

אני חודש שעבר עשיתי בדיקה ביתית שהייתה שלילית ויום אחריי בדיקת דם שיצאה חיובית

אז לדעתי תבדקי שוב עוד כמה ימים

ליטלילי

• בסדר אני אחכה תודה רבה אתן ממש חמודות
  • בוקר טוב.. היום זה היום ה32 למחזור עדיין לא קיבלתי, עשיתי בדיקה ביתית על הבוקר ויצא פס חזק ולידו פס ורוד חלש חלש חלש חלש כאילו הוא מתחבה מאחורי הלבן.. זה הגיוני? בכל אופן קבעתי תור לגניקולג היום שיביא לי הפניה לבדיקת היריון. אני רואה שאתן רושמות כל הזמן בטא, זה יופיע אוטומטית בתשובות?
  • מישהי??
  • shim החמודה!!!!
    אני במקומך הייתי קונה עוד בדיקה כי הפס הנוסף גם אם הוא חלש, לפי הבנתי, צריך להיות ליד הפס הכהה ולא מתחבא מאחוריו:)
    תקני ותעדכני
    בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות!! אני יודעת כמה שזה מלחיץ ומתסכל,
    בהצלחה

Lironle
  • ובדיקת בטא היא הבדיקה שאמורה לגלות את ההריון :) מהרגע שאת עושה את הבדיקה התשובות תהיינה תוך 3 עד 4 שעות.
    Lironle
  • טובב אוףףף אני פשוט אמתין לבדיקת דם וזהו אעדכן תודה!!!
  • shim לא להתייאש את בסה"כ מנסה פעם ראשונה.
    זה יהיה בסדר:)
    בממוצע זה לוקח 3 חודשים.
    תעשי הרבה סקס, תנסי גם להנות מזה ( : -) )וזה יגיע!
    אמנם אני הכי מבינה אותך בעולם וגם אני הייתי בטוחה שאם אני עושה הכל כמו שצריך אני אכנס ציק צאק להריון , מפה לשם אני כבר בנסיון השלישי, אבל זה בסדר עם כל זה שאני הכי רוצה בעולםםםםם להיות בהריון וללדת תינוקי קטנטנן וחמודון בריא צריך להיות סבלניים , מסבר שזה לא כזה פשוט להכנס להריון!
    Lironle
  • הווו אני לא מתייאשת חס וחלילה זה יום אסל יום בסל.. במיוחד עם כל הכאבי בטן הבחילות והעייפות המטורפת.. עכשיו מחכה לתוצאות של בדיקת דם..
  • אמאאאאאאא קיבלתי תשובה 129.2 אני בהריון???
  • הריוןןןןןןן

מזל טוב!!
    תקבעי תור לרופא נשים לראות מה השבוע שלך ולהתקדם (:

הריון קל ותקין.. שיסתיים בידיים מלאות אמן!

ליטלילי

• תודהההה רבה הקפצתי מקודם את השאלה בנפרד כי הייתי במתח!! וענו לי בחיוב איזה כיףףף בהצלחה לכולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה