רהמלצה לרופא ובדיקות סקר גנטיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי השבוע אצל פרופ' פאינרו עופר מומחה לפוריות ממש הייתי מרוצה הוא עובד עם קופת חולים מאוחרדת ואולי אם עוד קופות.. מישהי שמעה עליו?

בין הבדיקות הוא נתן לי לעשות בדיקות גנטיות..
    למרות שיש לי 2 ילדים בריאים בע"ה.

נראה לי מיותר ..אבל זאת עשיתי?

האחות אומרת לי עכשיו זה יהיה לך לכל ההריונות הנוספים אז אמרתי לה איזה יופי כי באמת חשבתי להביא 10 ילדים חחח היא הייתה בשוק
11 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה אותו..

שיהיה המון בהצלחה.

ליטלילי

• לא מכירה אותו..

שיהיה המון בהצלחה.

ליטלילי

• היי נטלי אני מטופלת שלו הוא רופא מדהים!!! והכי חשוב שהוא זמין לי 24 שעות בטלפון כל שאלה או חשש שהיה לי ישר מרימה טלפון לשאול זה כל כך עזר לי לעבור את הטיפולים בשקט פחות לחץ ותודה לאל אני בהריון עם תאומים שיהיה לך בהצלחה :)))
  • נראה לי שהוא עובד גם עם כללית
  • היי בנות

שהלכתן אליו דרך הקופת חולים, הלכתן למרפאה הפרטית שלו ברמת החייל ושילמתן פשוט השתתפות?
    פשוט ראיתי באינטרנט שיש לו מרפאה פרטית ברמת החייל ושהוא עובד עם כל קופות החולים והביטוחים המשלימים

איך הוא מבחינת קביעת תורים?יש לו תורים זמינים?
    Shilat עשית אצלו רק הפריה או גם הזרעות?
    והאם עשיתן את כל הבדיקות כולל כירורג שד לפני שהתחלתן טיפולים?

תודה
    אני פשוט מחפשת רופא להפריה, כי אני עדיין בהתלבטות אם ללכת לאסף הרופא לאחר אישור הועדה או לרופא פרטי
  • לא הלכתי אליו למרפאה הפרטית הוא מקבל במאוחדת או בבת ים או ברעננה ולי הכי קרוב בת ים אז כל ראשון הוא שם מ4 עד 7
    לגבי הטיפולים ישר התחלנו בivf בגלל בעיית זרע חמורה.
    לגבי התורים אליו אני הייתי קובעת רק שידעתי שאני צריכה משהו מראש ואחר כך שהייתי צריכה להגיע לקחת מרשם או לפרוטוקול חדש אז הייתי נכנסת בין התורים והוא מאוד נחמד. נותן הרגשה טובה תמיד! שאבתי ממנו הרבה תקווה הוא היה תמיד אופטימי שהכל יהיה בסדר וכמובן שצדק.
    אני ממש ממש ממליצה עליו בחום חברה שלי הולכת אליו בפרטי ומשלמת מחיר מלא הוא שווה כל שקל ואם יש לך אותו דרך הקופה זכית!!
    שיהיה בהצלחה בנות...
  • דרך אגב באותו חודש שהגעתי אליו פעם ראשונה הספקנו בסוף החודש לבצע טיפול ראשון זה היה זריז וכן חייבים לבצע את כל הבדיקות הדרושות כירוג שד איידס ושאר הבדיקות...
  • היי shilat

תודה על כל התשובות
    נראה מה יהיה החודש
    עשיתי הכל פרט לכירורג שד
    באיזה מספר הפריה נקלטת?
    את יודעת כמה חברה שלך משלמת?
  • עברתי 4 שאיבות ו7 החזרות עוברים
    לגבי המחיר אין לי מושג תתקשרי לפאינרו הוא יתן לך את כל הפרטים המדוייקים
  • היי shilat

תודה
  • היי shilat

תודה