להילחץ או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום עשיתי בדיקות, ופתאום יצא חלבון גבוה בשתן - 70, כשהגבול העליון הוא 30.
    התחלתי לקרוא על רעלת הריון... בזמן האחרון יש לי לפעמים כאב (כאילו שורף קצת) בצלעות הימניות התחתונות. עד עכשיו הנחתי שזה בגלל שהגברת תוקעת לי שם איזה איבר...
    דיברתי עם אחות, הייתה די מעצבנת - שאלה מליון שאלות אבל בסה"כ היה נשמע שאין לה שמץ של ניסיון בנושא... אמרה שהיא לא רואה משהו דחוף, וחלבון יכול להופיע גם מסיבות אחרות, אבל בכל זאת המליצה לגשת לרופא תוך 24 שעות.
    מה אתן אומרות?

~~ענת~~
7 תגובות
עמוד 1
  • ממליצה לגשת לרופא, קראתי על זה קצת והאמת די מלחיץ.
  • אם את חוששת תמיד מומלץ לגשת לרופא
    אבל חשוב שתזכרי דבר אחד חשוב - תוצאות בדיקות דם ושתן של נשים בהריון לא תמיד בנורמות בגלל כל ההורמונים המשתוללים.
    תגשי לרופא מחר, אפילו לרופא משפחה ותראי מה הוא יגיד לך
  • אוףףף, לא יודעת מה לעשות
  • אם את אומרת שיש לך תוכניות ואת לא רוצה לבטל, זה אומר שבתת מודע שלך את יודעת שהכל בסדר ואין לך ממה להלחץ
    שמעי, עוד מלפני שנכנסתי להריון עשיתי בדיקת דם ויצא לי כולסטרול גבוה מעט מהממוצע הגבוה. התקשרו אלי מהמרפאה לעדכן אותי לגשת לרופא משפחה כי הבדיקות שלי לא יצאו תקינות. אמרו לי לגשת בהקדם האפשרי לרופא וסתם נלחצתי
    כשהגעתי לרופא יום למחרת הוא אמר לי - אני לא מבין למה התקשרו אלייך והלחיצו אותך, גם אם היית באה אלי בעוד חודש לא היה קורה כלום...

קיצר,
    מה שאני אומרת זה שאין לך ממה להלחץ, תשארי רגועה ותהני מהתוכניות שלך להערב. תגשי לרופא מחר ואם אין תור אז תצלצלי למרפאת האם שלך
  • ענתי לכי לרופא...
    אני במקומך הייתי ניגשת לרופא עם הבדיקה
    לפי הבנתי חלבון גבוה בשתן לאישה בהריון לא אמור להיות ...
  • הי בננת, מעדכנת...
    הייתי במוקד, כל הבדיקות יצאו תקינות ב״ה, כולל הדופק של העוברית כפרה עליה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה