שירין... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה נשמע מותק?...
    אני רוצה לשאוב ולתת בבקבוק כתבת פה שקנית משאבה אז הבנתי שגם את שואבת
    עכשחו, כיוון והילדים נולדו יחד רשמח אם תעזרי לי..

מה הכמות שהם צריכים לאכול? 60/70?...
    מתי ניתן לשאוב? איך לאחסן? במקרר?
    זה לא יהיה קר מידי? הבנתי שאפשר להקפיא.. מה כדאי?
    אשמח לעזרתך אני ממש מלאת שאלות בעינין

אגב.. איך קראתם לגינגי הקטן???

9 תגובות
עמוד 1
  • הי וקנין... מבחינת כמות האוכל: הנוסחא היא 150 כפול המשקל, לחלק למס הארוחות שהיא אוכלת ביממה, אבל כמובן שכל ילד הוא קצת שונה...
    ניתן לשאוב בכל זמן, ממליצים בד"כ לשאוב כל 3 שעות (כמו שהיית מאכילה אותה)
    אפשר לאחסן במקרר או במקפיא, במקרר זה נשמר לכשבוע, במקפיא נשמר לכמה חודשים..
    בכל אופן צריך לחמם עד לטמפרטורה ממוצעת- לא חם מדי לא קר מדי, אני שמרתי גם במקרר וגם במקפיא, כדי שיהיה לי זמין מתי שאצטרך...
    אם יש לך עוד שאלות- אשמח לעזור...
    בהצלחה והרבה בריאות לוקנין ג'וניור..
  • כדאי לעסות את השד לפני כל שאיבה, מקל על זרימת החלב
  • כלומר 150x 3.5 ק"ג : 8ארוחות ביממה (כל 3 שעות) זה יוצא בערך 65 היא אוכלת קצת יותר בבקבוק בערך 70 לפעמים אפילו יותר..
    זה הרב ה מידי? אם אני אשאב 65 היא לא תיהיה רעבה?????...

תודה על עזרתך!!!

• כלומר 150x 3.5 ק"ג : 8ארוחות ביממה (כל 3 שעות) זה יוצא בערך 65 היא אוכלת קצת יותר בבקבוק בערך 70 לפעמים אפילו יותר..
    זה הרב ה מידי? אם אני אשאב 65 היא לא תיהיה רעבה?????...

תודה על עזרתך!!!

• תאשבי כמה שאת יכולה, אם נראה לך שהיא עוד רעבה בסוף, תנסי לתת לה תמ"ל (הנוסחא הזו היא לא תורה מסיני, ו5 מ"ל זה לא פער משמעותי..). עם הזמן והשאיבות כמות החלב שלך אמורה לגדול. בכיף!
  • תודה מאמי
    שבת שלום
  • בוקר טוב מאמי
    מבחינת הכמות הוא אוכל אצלי 90.. את החלב שאני שואבת אני משתדלת לתת לו בסמוך לארוחה שלו ככה שהוא מקבל את זה טרי טרי מתי שאפשר.לרוב אני לא מצליחה לשאוב יותר מ40 משני הצדדים..וזה חצי ארוחה אז אני מכינה בקבוק של 60 מראש ונותנת לו המשך מטרנה אקסטרה קייר.הבנתי שאפשר לשמור במקרר ל12 שעות אבל אצלי זה נאכל לפני הזמן הזה ואפשר גם להקפיא אבל זה אין לי מושג איך עושים.
    איך את? התאוששת מהתפרים? חזרת לעצמך?
  • לגבי חימום החלב.. בתוך קערה עם מים רותחים..אני שמרתי את הבקבוקים של המטרנה של בית חולים..הזכוכית הקטנים האלה ושומרת את החלב בתוכם במקרר ואז שמה בתוך מים רותחים שיתחמם קצת.
    אם יש חוסר חלב כמו אצלי לצערי ממליצה על כמוסות חילבה..זה מעשיר את החלב וממלא את השד.גם בירה שחורה מועילה מאוד..
  • כמוסות חילבה?! אוי ואבוי!!!
    גם אני מנסה לשאוב היום יצא בקושי 20
    נתתי לה אבל אני רואה שהרומן עם המטרנה יהיה ארוך...
    באסה!! רציתי ככ לתת חלב שלי
    מקווה שמשאיבה לשאיבה זה ישתפר...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה