האם זה נכון ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב בנות ..
    בשבת קראתי כתבה שבה רשום שאם מקיימים יחסים בכל השבוע של הביוץ - ממש כל יום ! אז אין סיכוי להריון מכיוון שהזרע לא מספיק חזק - האם זה נכון ?? איך זה הגיוני ??
5 תגובות
עמוד 1
  • נכון שהזרע מחדש את עצמו כל יומיים שלושה...ונכון שהוא שורד
    בגופך עד 72 שעות..אז בקיצור, מותר לכם לעשות יום כן יום לא.
    ולגבי ההצהרה ש"אין סיכוי להריון", אני סקפטית...
  • זה לא שאין סיכוי
    שמעי, גם לספורטאי אומרים משקולות יום כן יום לא
    הגוף צריך לנוח ולהתחדש
    וכך גם הזרע...
    עדיף יום כן יום לא ויש כאלו אף שאומרים פעם בשלושה ימים.
    פעם קראתי כתבה שלזכר יש סיכוי גבוה יותר לצאת אם עושים סקס ביום הביוץ כאשר לא הייתה שפיכה 3 ימים קודם לכן (הזרע הזכרי חלש יותר ולכן צריך יותר זמן להתחזק או משהו כזה...)
    וגם אומרים שהזרע מחזיק מעמד בתוך גוף האישה עד 72 שעות אז כך שלדעתי אין סיבה לעשות זאת כל יום.
    אלא אם כן זה למטרת הנאה בלבד
  • אז מה הסיכוי שאני אכנס החודש להריון ??
    אוף ואני חשבתי שזה יעזור לעשות כל השבוע !
  • בעיקרון ממליצים יום כן יום לא כיוון שככל שמקיימים יותר יחסים כמות הזרע קטנה ואם מדלגים על יום, אז אחרי 48 שעות אמורה להיות יותר כמות.
    אבל זה לא אומר שאם קיימתם יחסים כל יום בימים הקובעים אז אין סיכוי.בסה"כ צריך זרעון אחד.. ואני מאמינה שהכל מלמעלה, כשצריך להיות היריון, יהיה היריון!
    בהצלחה
  • מסכימה לגמרי עם לבנדר
    אם אלוקים נותן הריון, זה יקרה בכל מצב, גם עם גלולות.

אני נקלטתי פעם אחת כנגד כל הסיכויים
    הייתי בטוחה שפיספסתי את הביוץ
    עבר המון זמן
    והופתעתי לגלות שהכל מלמעלה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה