ביגוד בחורף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות,
    קיבלתי מלא דברים לתינוקת מחברה טובה. בסופ"ש עשיתי בהם קצת סדר, כדי לדעת מה יש ומה חסר, ועכשיו יש לי כמה שאלות למנוסות שביניכן....
3 תגובות
עמוד 1
  • גמני קניתי רק ביגוד ראשוני שהוא דק
    ואני יקח מגיסתי מעיל כזה אוברול להוציא אותה מהבית חולים בעזרת השם...

לגבי שמיכות
    קניתי שמיכה עבה עם פרווה לעגלה
    ועוד2 סטים של מצעים שבכל סט יש עוד שמיכה
    זה מספיק.. אחד בכביסה ואחד במיטה לא צריך יותר מזה

כמובן כובע גרביים
    ובגדים עבים חשוב שאת יוצאת מהבית שלא יתקררו

• ינואר זה שיא החורף (אמור להיות)

את לא מבינה איך הלבשתי את תהל בינואר

• לולי, גם אני חשבתי לקנות הכל דק כותנה, כמובן בלי קשר לבגדים חמים לבחוץ שאת זה צריך והביאו לי גם את זה.
    אבל קיבלתי עשרות פריטים שהם פלנל!... ואני על עצמי פחות אוהבת הרגשה של פלנל למשל...
    אז לא יודעת... מצד אחד יש לי המון דברים במצב לא רע, מצד שני לא בטוחה שלתינוקת בת 0 יהיה נעים להרגיש על העור פלנל...

שירה, אני מתה כבר שיגיע שיא החורף הזה כבר, כי בינתיים זה מרגיש כמו שיא הקיץ!...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה