סלקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,

אני ובעלי היינו יום שישי בשילב ובירננו לגבי המקסי קוזי, זה ממש יקר!!
    הסלקל עמו 899 ובסיס איזופיקס עוד 1000 ש"ח!
    האם יש מישהי שמוכרת את הבסיס לרכב? או שיש לכן המלצות בנושא סלקל?
    תודה,

לולית
4 תגובות
עמוד 1
  • אני קניתי סלקל של סייקבס אטון
    הוא זכה במקום הראשון מבחינת בטיחותית..
    הוא עולה 600-500 ש"ח

לגבי הבסיס לרכב זה סתם שטויות
    אמרו לי שאין כמו לקשור ישירות את הסלקל עם החגורה
    זאת סתם המצאה שיצאה בכמה שנים האחרונות בזבוז של כסף

http://come2mama.com/%D7%A1%D7%9C%D7%A7%D7%9C-%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A7%D7%A1-cybex-%D7%93%D7%92%D7%9D-%D7%90%D7%98%D7%95%D7%9F/

• המחירים האלו נשמעים לי מופקעים לחלוטין
    הסלקל שלי הגיע ביחד עם העגלה והבסיס לרכב עלה לי תוספת של 300 ₪ בלבד.
    אם את מתכננת להשאיר את הסלקל כל הזמן ברכב ולא להוציא אותו אז אל תקני בסיס לרכב. חבל על הכסף ובמיוחד במחירים כאלו.
  • גם לי יש סייבקס...
    הוא מאודדד כבד אבל חוץ מזה הוא אחלה!
    מה זה בכלל בסיס לרכב?!
    אנחנו קושרים עם חגורה במושב הקדמי...יש בעיה עם זה?!

• המלצה שלי
    סלקל ב200 ש"ח הכי פשוט
    באמא שלכן נראה לכן שסלקל יותר זול פחות בטיחותי?
    ותכלס אני נוסעת עם האוטו של בעלי רק ביום שישי ושבת ולא מוציאה את הסלקל בכלל מהאוטו ,לא צריכה שום בסיס ,חגרתי עם החגורה פעם אחת וזהו ,לא מסתובבת עם הסלקל ברחוב,כבד ולא נוח ,מעבירה מהסלקל לעגלה ויאללה אודרוב ...
    חבל להוציא סכום כזה לתקופה כזו קצרה ,אני מעדיפה להשקיע על כיסא שאשתמש בו עד גיל 4 ולא על סלקל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה