ivf - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    אני ממש חדשה כאן
    אשמח לשמוע קצת מהנסיון שלכן
    ביום שישי היינו אצל הרופא לאחר הזרעה שלישית שכשלה
    הבעיה בכללי היא מורפולוגיה לא כל כך טובה . אבל לא בלתי אפשרית (לדברי הרופא אפילו לא גרועה כל כך.. ) כעת קיבלנו את כל הניירת ובחודש הבא מתחילים את תהליך ההפריה ..
    רציתי לדעת האם נכון להיום אני חייבת לעשות את התהליך כביכול בפרטי אך עם החזרי קופה (כללית ) הרופא אמר כי העלות של סבב אחד הינה 600 ש"ח לקופה ועוד 1200 ש"ח לקלינקה מה שמגיע כבר ל1800 ש"ח וזה עוד לפני רכישת התרופות ..
    זו הפרוצדורה שהציג בפני האם יש אופציות נוספות דרך הקופה (מלבד רופא פרטי אחר ..)

אשמח לתגובתכן המשך יום טוב !!!!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • מי זה הרופא הזה שגובה כל כך הרבה כסף?
    אני לא בקופח כללית אבל לא שילמתי כך.
    הקופת חולים הביאה טופס 17 לאסותא ועלה לי 100 ש״ח השתתפות.
    ואת כל הזריקות קניתי בקופת חולים ואוטומטית עלה במחיר סבסוד כי כשיש אישור להפריה מהועדה אז זה מופיע לבית מרקחת של הקופת חולים במערכת.
    במקום 4000 עלו משהו כמו 600.
    וחוץ מזה הרופא גבה כסף על פעולת השאיבה אבל סכום סביר של 600 ש״ח.
    יש רופאים שדורשים הרבה כסף וזה מיותר להוציא.
  • גם אני הבאתי תופס 17 לאסותא רמת חייל אבל השתתפות שלי עלתה 600 ועוד לרופא פרטי על שאיבה והחזרה 2400 , על זריקות באמת יש הנחה וכל תרופות קניתי במחיר מוזל בבית מרקחת של קופה. והיה לי גם אישור של ועדה . בדרך כלל לוקחים סכום אחד על שאיבה והחזרה כמו שאני שילמתי. וכל רופא לוקח אחרת. בהצלחה
  • מרגו מה עניינים? נשמע לי יקר!
  • תודה בנות..
    אז לפי מה שאני מבינה זה אינדיבדואלי לרופא
    יש יקר ויש יקר פחות ....
    הייתי בטוחה שעברתי מהזרעות להפריה שאין הבדלים כאלה משמעותיים
    כנראה שטעיתי ...
  • אני בסדר לולי , זה מחירים של רופא שלי , זה פרופסור, גם השתתפות של אסותא זה מה שרוב חברות שלי שעשו שם שילמו , בינתיים אני בהפסקה , מבררת על קרישיות , מקווה לטוב.

/]
  • מרגו אצל מי את מטופלת ואיפה גם אני שילמתי כמוך
  • אני אצל פרופסור אשכנזי. אבל בינתיים בהפסקה מטיפולים.

/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה