רהיטים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות....
    אני יודעת שיש 3 חברות שנחשבות טובות בתחום השידה והמיטה ..שניר טל ומשכל...
    משכל נורא יקרים. למישהי יש רהיטים של שניר או טל ויכולה להמליץ ?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
14 תגובות
עמוד 1
  • באמת משנה לך המותג?
    הרי בסופו של דבר מה שחשוב זה שהצבע יהיה בעל תו תקן - שלא יהיה רעיל לילד ושהמיטה תהיה מעץ מלא ולא מ DFD או סיבית או משהו כזה.
    ואם אני לא טועה כל חנויות הילדים מוכרות מיטה ושידה שעומדים בתקן.
  • המותג ממש לא חשוב
    רק האיכות .

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • סתם שאלה
    למה את חושבת שמשכל ממש יקר?
    אני קניתי במוצצים..
    בעלי שיהיה בריא מתלהב כמוני מהצאצא הקטן שבדרך
    אמר לי תבחרי מה שבא לך מה שהכי נראה לך יפה בלי להתייחס מהמחיר...
    בחרתי... ובסוף מסתבר שבחרתי באמת את היפה ובלי לשים לב גם זול
    מיטה עם שידה ב1800 שקל של משכל

מה המחירים של השאר??

• יש גם את סגל, תבדקי, למרות שנראה לי שהמחירים דומים. אני קניתי מהם, לקחתי את המיטה הכי זולה (לדעתי 700ש״ח) ושידה, ובאמת יש מבצעים על חדרים בחנויות.

• אנחנו הזמנו טל..
    עוד לא ניסינו אז לא יודעת להגיד אם הם טובים,
    אבל שאלנו את המוכר בחנות מה ההבדל בין המיטות שמשפיע על המחירים אז הוא אמר שזה רק עיצוב..
    כל המיטות מעץ מלא לפי התקן ומבחינת איכות הם כמעט אותו דבר..
    שידה אנחנו לקחנו קטנה כי זה מתאים לנו מבחינת מקום וגם ככה כשהם קצת גדלים צריך גם ארון..
    בסופו של דבר יצא לנו מיטה+שידה+הובלה והרכבה ב1300 .
    מקווה שלא נתאכזב
  • בתכלס - הכל אותו הדבר
    העיצוב הכי נקי הוא הכי זול
    ככל שיש יותר עיצובים - ידיות שונות, תוספת צבע, גוון שונה, קימורים בעץ - כך המחיר עולה.
    אני בחרתי מיטה ללא קימורים, בצבע לבן ושידה עם ידיות בצורת פרח ומגירות עליוניות בצבע שונה ויצא לי 1600 ₪.
    הצבע עומד בתקן, המיטה מעץ והשידה לא מסיבית שלא תתפורר לי בשטיפה.
  • אגב יש מלא שידות של כל החברות שהוזכרו פה ביד 2 במצב ממש טוב אם זה מעניין אותך

• שמעתי הרבה שממליצים לנסוע לירכא שהם זולים.
    הפער באמת שווה? המרחק לא מקפיץ את ההובלה שהופכת את ההנחה לכבר לא משתלמת?

• עם הובלה שזה 400 שח יוצא לך כבר אותו דבר...

• המחירים של החברות הגדולות זהים בכל המקומות, גם בירכא

• לי יש מיטה ושידה של שניר בבה והם מדהימים!!! המיטות שלהן הן היחידות שמגיעות עם יריעות פלסטיק על כל אורך המיטה כך שבשלב מסויים שהילד עומד ומתחיל לנשוך דברים גם אם ינשוך את העץ של המיטה אז יש את הפלסטיק שמגן..השידה שלהם הכי פופולארית היא דגם נועה ..יש לי אותה שדרגתי את הידיות והוספתי מגירות במקום סלסלאות קש שיש בסטנדרט ואני מרוצה עד הגג השידה עשויה מלמין שזה חומר מעולה ויותר טוב מmdf שזה החומר שכל שאר החברות מייצרות ..השידה עמידה ומסיבית יש נעילה מוסתרת במגירות התחתונות וטריקה איטית ושקטה של כל המגירות ! איכותי ובטיחותי ..להבדיל לגיסתי יש חדר מהמם של רהיטי טל דגם פרובנס איכות ירודה גם למיטה וגם לשידה ומחיר כפול 2 ממה שאני קניתי ..לי הכל עלה כולל מזרן סט מצעים יוקרתי של מיננה אמבטיה וחבילת לידה שכוללת עוד מלא פריטים קטנים במתנה כולל מזרן למיטה הובלה והרכבה ב2800 שקלים במוצצים ..ממליצה בחום ..חפרתי ;)
  • בנוסף שכחתי לציין יש להם שירות מעולה ..המרכיבים של מוצצים הרכיבו לי את המגירות עקום כיוונו אותם עקום ..התקשרתי למוצצים שהשירות שלהם גרוע וכמובן שלא רצו לקחת אחריות אמרתי ננסה את מזלי עם היצרן ..התקשרתי ובאותו היום הגיע לכאן הבן של הבעלים בכבודו ובעצמו מכיוון שהיה סוף יום עבודה ולא היו אנשי שירות במפעל וסידר לי את זה בעצמו !
  • אני קניתי שידה ומיטה ביד 2
    ממש לא רואה סיבה להוציא אלפי שקלים על חדר לתינוק
    דעתי האישית כמובן
    יש לי את הרהיטים של שילב ,אין לי מושג איזה חברה הם מוכרים ,לדעתי משכל
    בקיצר ,תבדקו ביד 2 ,יש כל כך הרבה מיטות כמעט חדשות וגם שידות
  • מותג לא חשוב בכלל, חבל להוציא על מיטת תינוק ושידה כל כך הרבה כסף,
    חשוב שיהיה תו תקן.
    אני קניתי לפני שש שנים בד"ר בייבי שידה ומיטת תינוק,
    שניהם שירתו אותי נאמנה גם עם הגדולה וגם עם הקטנה
    ועכשיו שניהם במצב כמו חדש עוברים לאחותי.
    המלצה שלי, תקני לא ממותג רק שיהיה בעל תו תקן.
    בסןפו של דבר כל הרהיטים האלו אותו הדבר רק שממותגים עולים יותר
    נטלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה