מישהי עשתה פה את בדיקת הדם לסקר הגנטי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבדיקה שעושים במקום מי שפיר.
    אני יודעת שהעלות קצת פסיכית, אבל אפשר בשבוע די מוקדם לעשות אותה ולהמנע ממי שפיר -
    יש למישהי ניסיון? המלצות?
5 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי את הבדיקות גנטיות.. לא עלה לי שום דבר
    בבי"ח קפלן

• לולי אתן לא מדברות על אותה בדיקה..
    את מתכוונת לבדיקות הגנטיות מה שעושים לפני ההריון
    והיא מתכוונת לבדיקה במקום המי שפיר
    עושים את זה בזמן ההריון בשבוע 20 נראה לי ...

• אפשר כבר משבוע 10 לבצע את בדיקת הדם בניגוד למי שפיר שאפשר באזור שבוע 20. העלות באזור 5,000 ש"ח.. אבל זאת בדיקת דם פשוטה ואין בה סיכון בניגוד למי שפיר.
  • כן אני יודעת שזה לא אותה בדיקה..
    אבל אם הכל תקין ברוך ה' למה לחפש הוצאות מיותרות?

• אני עשיתי, ברמת אביב, עלה 3800.
    אז חפרתי המון - מה כדאי, איפה כדאי. חפשי באינטרנט, היו כמה כתבות עם השוואות.
    שורה תחתונה - הגעתי למסקנה שכולם בערך אותו דבר והלכתי על המקום עם המחיר הזול ביותר (שזה גם מה שפרופ' שוחט אמר לנו בפגישה - שכולם אותו דבר עם מחירים קצת שונים).
    תבדקי אם את יכולה לקבל החזר מביטוח משלים של קופ"ח ו/או ביטוח בריאות פרטי/דרך העבודה, אם יש לך כזה. אני לא קיבלתי שום החזר לצערי.

~~ענת~~
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה