הצגה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אסתי ויעל עוד מעט בנות שנה ו-10.
    האם יש הצגה שמתאימה להם?
    האם לוקחים בכלל בגיל הזה להצגות?

5 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי הן קטנות מידי.. ממש חבל על הכסף ועל כל הבאלגן של להגיע לשם
    תמנעי את זה מעצמך כל עוד את יכולה
    הן קצת יגדלו ולא יהיו לך הרבה ברירות :-)

• שחם היה איתי בהצגה והוא מאוד נהנה- הוא בן שנה וחצי, אחותו בת שנתיים ושמונה חודשים והבכור בן שלוש וחצי- עם שלושתם הייתי בהצגה (בלי מבוגר נוסף) והם בסה"כ נהנו ויותר מכל דווקא שחם הקטן נהנה ורקד בהצגה (היינו במותק של פסטיבל ואנחנו מחפשים כרטיסים לגיבורים). לדעתי אין צורך לשלם שני כרטיסים על מבוגר ואפשר להיות עם הילדים בהצגה לבד. ובעניין סוג ההצגה- עדיף לדעתי להראות דמויות מוכרות והצגה שעיקרה היא שירה ומינימום דיבור.

• זה תלוי כמה סבלנות יש להן. אני לקחתי את כפיר להצגה בפעם הראשונה הוא היה בן 2
    זה היה גיבורי האור הראשון. לפני זה קניתי את ההצגה בDVD וראיתי שיש לו סובלנות לראות אותה מהתחלה ולסוף -הוא גם הכיר כבר את כל השירים ככה שנהנה בהצגה אפילו יותר.
    מה שעוד חשוב שתקחי בחשבון שפרט למחיר הלא כל כך סמלי עבור הכרטיסים רוב הסיכויים שהן ירצו מזכרות מההצגה (מוכרים שם בובות,וכו..) שגם זו הוצאה בפני עצמה.
  • אני לגמרי עם לימור
    תלוי מה סף הריכוז והסבלנות.
    יש ילדים יושבים כמו בובה, מקשיבים
    ויש "פעילים"...

נהוראי למשל? חחחח יבעט בי
    אם אקח אותו להצגה

• אז יעלי היא בערך כמו נהוראי....חח בהתחלה היא תשב עד שהסבלנות שלא תתפקע...וזה לא קורה אחרי הרבה זמן...
    האמת שהיא גם לא תמיד צפויה...לפעמים היא יכולה יותר לשבת ולפעמים פחות...

לגבי אסתי-היא יכולה לשבת ממאווודד יפפפההה!!! ואת זה אני יודעת בוודאות!

אסתי חולהה על אבא שלה...היא לא רוצה אותי...(ככה זה נראה ומרגיש לי לפחות) אני קוראת לה היא לא רוצה לבוא,היא נופלת ובוכה היא לא תבוא אלי (גם אם אבא שלה לא נמצא...היא תלך לסבתא שלה אם היא באיזור...ואם היא לא באיזור אז היא לא תבוא אלי מעצמה...) אז אולי אני אקח אותה איתי לזמן איכות של שתינו?

כשאני חושבת על זה לא נעים לי מיעלי.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה