שלום בנות צריכה את עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לקראת קניית עגלה רק לא החלטנו על צבע.
    אם למישהי בא לתת חוות דעת מה לדעתה הכי יפה אני אשמח
    אז זה הלינק:
    http://www.shilav.co.il/catalogsearch/result/?q=%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99&order=relevance&dir=desc

זו עגלה של אינגליזינה דגם טרילוג'י. בלינק ששלחתי בצד שמאל את יש הצבע ג'ינס (אפשר ללחוץ עליה ויפתח חלון נוסף שאפשר לראות מכל מיני זוויות) ואם לוחצים על העגלה מצד ימין, יש שם מבחר צבעים שונים אבל זו אותה עגלה. הם פשוט עשו לינקים נפרדים.
    הצבעים הנוספים שאני מתבלטת הם בז' וניל (לא הלבן, זה מבלבל) או הכחול (למרות שיש לי בת בדרך בע"ה) או הג'ינס.
    אז.. מה אתן אומרות??
    תודה
7 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד הבז׳, לדעתי זה הכי עדין וגם יתאים לך לכל סט שתבחרי לעגלה

• אם לא היה לי ניסיון הייתי אומרת בעיניים עצומות - בז'
    צבע מהמם ביותר!
    אבל ילדים מאד מלכלכים בכל גיל וכל שלב
    (תראי את המוצי האפורה שלי, כמה היא מלוכלכת, תהיי בשוק)
    אז היום אובייקטיבית הייתי הולכת על הג'ינס
    מתאים לכל מין, ראיתי לא מעט בחוץ, מדהים בעיניי

• העגלה נראית ממש חתיכית!
    דווקא על בז' הייתי מוותרת, משיקולים פרקטיים - בטח מתלכלך מהר. למרות שהוא מאוד יפה.
    ג'ינס וכחול גם מהממים... התלבטות קשה
  • אני דווקא אהבתי את החום כהה
    וגם את הבז'...
    שמעי, בתכלס כמעט ולא משנה איזה צבע תבחרי מכיוון שהן מגיעות בשני צבעים - כמעט לכל הצבעים יש תוספת בהיר. לדעתי זה יפה

העגלה מגיעה טיולון ואמבטיה ? בלי סלקל?
    אני חושבת שזה יקר 3999 רק לשניהם

• תודה על החוות דעת אני עדיין לא סגורה כל כך על הצבע.
    לגבי המחיר אני קונה באילת זה יצא 4000 עם הסלקל

• אני הייתי הולכת על הג'ינס או הכחול לבן
    עגלה מהממת :)
    שיהיה בשעה טובה בע"ה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה