תמרה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתכן בובה?
    מה עם הקטנה?
    ההקאות? הדלקת?

תעדכני... ליבי איתך.

4 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת .....
    מה שלומה ?

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
  • שירה ופנין יקרות, תודה על ההתעניינות. קודם כל- היא ילדה פשוט מדהימה, כל היום אני רק מסתכלת עליה ומתמוגגת...
    ההקאות נמשכות על אף הזנטק (איכס!! דוחה!! טעמתי כדי להבין מה אני נותנת לה והיא לא סתם יורקת אותו!) במיון זיהו 3 חיידקים ולכן הרופאה אמרה שאולי הדגימה נלקחה באופן לא סטרילי (למרות שנלקחה באמצעות קטטר) ולכן בבית שטפנו אותה היטב במים וסבון ואח"כ שמנו תחתיה כוס והמתוקה הזו כאילו הבינה וישר עשתה בכוס, אבל- התוצאה אותה תוצאה- "תערובת חיידקים". אני נורא מפחדת שיש לה כמה חיידקים, ולא מבינה איך זה קרה היא כל הזמן נקיה, ריחנית... את התוצאה של התרבית האחרונה קבלנו הערב כך שעוד לא דברנו עם הרופאה כדי להבין מה המשמעות. כל הזמן אמביוולנטיות: אושר גדול והנאה עצומה מהאוצר הקסום הזה (היא פשוט מדהימה!!!!!) ומצד שני כל הזמן דאגה שרובצת כמו אבן על הלב. מסתבר שנהייתי אמא...

תודה על התמיכה וההתעניינות, זה במקום...
  • תרגישו טוב מותק!
    הרבה בריאות לקטנה.....
  • אהובה, כל הזמן זה כך, ויהיה כך
    אהבה ואושר אינסופי לצד דאגה מתמדת.
    מחבקת אותך ומחזקת את ידייך
    חבקי אותה, תהיי לצידה, תהיי חזקה ותעדכני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה